Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşyerimdeki baskılardan dolayı müdür ile davalık olduk. İşten ayrılmalı mıyım?

neoplis

Üye
Konular
72
Reaksiyonlar
30
arkadaşlar . psikiyatrik ve ortepedik özürlüyüm. iş yerinde baskılar sonucunda geçen hafta içi intihar ettim. kullandıgım tüm hapları içtim. eger kendime kıymasaydım. cinayet işleyecektim. kurumda ki müdür yardımcısını ve bir memuru dava ettim. sizce ne yapalıyım bana yol gösterin. istifa mı etmeliyim sizce ?

arkadaşım intahar etmekte ne kelime böyle basit şeylerle insan kendine zarar vermemeli bence baktın olmuyor başka yere tayinini iste oda olmuyor sağlığını bozacak değilsin ver istifanı çık git bu olmassa cenabı hak sana başka ekmek kapısı aralar

ayrıva müdür sana ne tür baskı uyguluyor paylaş burada sonra fikirlerimizi beraber paylaşalım.

Merhaba...
Bende çok sorunlar yaşadım ama asla canım akıymayı düşünemdim, birkaç değersiz insan için insan yaşamını bitirirmi.???
ayrıca satlasın dedği gibi tayin iste,veya başka bir departmana geç...zaten davada açmısın...sonuçta sen engelli kadrosundasın yani sanden sağlıklı insandan bekledikleri performans vs beklemeleri imkansız ancak malesef yöneticiler bunu hiç dikkate almıyorlar...
ama hakkını sonuna kadar savun...

ne tür bir pisikolojik bozukluğun var onu kullanabilirler. kendine bazı muttefikler bul dost bul yani o şekilde rahat edebilirsin

O insanları Allaha havale et inşallah engelliliği kendi en sevdiklerinde yaşasınlar.

Adam çocuğuna ses çıkarmaz bizimle uğraşır. ALLAH a havale diyorum.

çok güzel söylüyorsunuz arkadaşlar ama evet yönetiçilerimiz okadar pasif insanlarki evde karılarına veya koçalarına merem anlatamıyacak kadar pasif ve zafallılarki şirketten içeriye girdilermi kendilerini sadrazam mış gibi görüyorlar asıyorlar kesiyorlar burunlarından kıl aldırmıyorlar senindogrun onlara herzaman yanlış iite bu benide kahrediyor evet sen özürlü kadrosundasın ama nerde angariye boktan işvar bizler oradayız eyer birde okul okumamışsak vay bizim halimize o açılım bu açılım birde engelli açılımı yapsalarda görsek ne degişiklikler oluyor BÖYLE YÖNETİÇİLERİ LANETLİYOR VE KINIYORUM

Üst Alt