Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşyerimden memnun değilim. Kurum değiştirebilir miyim?

ElifD

Üye
Konular
30
Reaksiyonlar
0
Ekpss 2. atamada (haziran 2015) atandım. Bir okulda yardımcı hizmetler sınıfında engelimden dolayı memur olarak çalışıyorum. fakat işyerimden memnun değilim. Herhangi bir şekilde kurum değiştirme şansım var mı?

Henüz adaylık kalkmadı. Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Hizmetli kadrosuna atandığınız halde memur görevi yapıyorsunuz ve hala beğenmiyorsunuz diyecek söz yok..

birkan01

Hersey sadece yapilan iste bitmiyor malesef. Kisi yonunden etraftaki kisilikler yuzunden mutlu olamayinca isin hicbir onemi kalmiyor.

Asalet Tastik Olmadan kurum Değişmiyor Malesef diye biliyorum

mavigozlum

her yerde önüne bir engel çıkacak değiştirdiğinde gittiğin kurumda seni güllük gülistanlık bir yer beklemiyor sabretmeyi bilin siz başkaları için yaşamıyorsunuz ...

emre1611

Peki tesekkur ederim cevabiniz icin.

CEREN16
Baskalari icin yasamiyoruz dogrudur ama mutlu degilim. Sizden yargilamanizi degil bu isin olurunun olup olmadigini sordum. Tesekkurler cevabiniz icin.

mavigozlum bağlı bulunduğun ilçe milli eğitim müdürlüğüne gidip yer değişikliği talebinde bulunabilirsin.
Yaşadığın olumsuzlukları paylaşamıyorsan kabul edilebilir mazeretler yaratarak asaletin onaylana kadar başka bir okulda görev alabilirsin belki..

mavigozlum
O zaman işinizi bırakın istifa edin asalet tasdik olmadan başka kuruma geçmeniz zor hem memur musunuz hizmetli kadrosunda mısınız bilmiyorum ama hizmetli kadrosundaysanız her kurumda işiniz zor söyleyeyim...Asalet tasdik olduktan sonrada başka bir kuruma geçmek o kadar kolay değil...

mavigozlum
Geçmiş olsun neler yapıyorsunuz iş olarak okulda, rahatsız olduğunuz durumlar nelerdir?
Evlimisiniz? Sakatlık durumunuz nedir?

Ayrıca neden bu kadar mutsuzsunuz işyerinde, size ne yapıyorlar, insanlardan neden rahatsızsınız?
Detaylı açıklama yaparsanız eğer hem içinizi dökmüş ve rahatlamış olursunuz, hemde size yardımcı olacak insanlar çıkacaktır.

Milli eğitim ilçe müdürüyle goruşup başka okula geçebilirsin tasdik olana kadar

Bu konuyu adaylık kalkmadan önce açmıştım. temmuz ayında adaylığım kalktı hizmetli kadrosundayım. okul değiştirme tayin görevlendirme vs haklarım nelerdir? Problemler dayanılmaz bir hal almaya başladı.

Üst Alt