Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşyerimden orda çalıştığıma dair yazı aldım vergi indirimi için, şimdi ne yapmalıyım?

neoplis

Üye
Konular
72
Reaksiyonlar
30
iş yerinden aldıgım yazıyla beraber bulundugum ilçede ki vergi dairesine mi gidecem arkadaşlar ?

evet aynen o şekilde vergi dairesine gideceksiniz.vergi indirimi için başvuru yapacaksınız

kardeşim beni hastaneye sevk edecekleri belgeyi hemen verirler mi bana ? prosedür nasıl olacak ?

evet hemen 10 dakika sürmez verirler sende istemiş olduğun hastaneden heyete girersin

kardeş. benim özürüm hem ortapedik , hemde psikolojik , acaba raporun yanında ortapedik filimler felan da isteniyor mu ?

belgeyi aldınmı 3 gün süresi var dır hastaneye gitmen için 3 gün içinde sevk ettikleri hastanenin sağlık kuruluna müracat edeceksin elinde nekadar filim ve hastalıkla ilgli ne varsa götür yanın da

sende ne tür rahatsızlığın varsa o bölümden girersin heyete.hem ortopetik hemde psikatriden girersin

tamam kardeşim anladım , ama sordugum olay şudur . flim çekilecek ya mesela o resimleride mi ankaraya gönderecekler yoksa sadece heyet raporunu mu gönderecegiz ?

hastane yazar çizer gönderir sen merak etme hastane ne isterse yaptır gerisine karışma

ok tşkederim. bu süreci sizlerle paylaşacam kki , başka arkadaşlarımızada yardımcı olmuş oluruuz ?

heyete girmenize gerek yok elinizde özürlülülük derecesini gösteren raporunuz varsa raporunuzun aslı yada noter tastıklı örnegi iş yerınızden aldıgınız yazı 1adet resim ve size orda verecekleri evragı doldurup teslım edıyorsunuz raporu olmayan kısılerı hastaneye sevk edıyorlar raporunuz varsa sevke gerek yok.deftardarlıga gıdıyorsunuz ayrıca vergı daıresının baglı oldugu.evraklarınızı teslım ettıkten 3bucuk ay sonra ankaradan ozurlu ındırımınız gelıyor.

ama 2007 tarihli raporun geçerli olmadıgını sölediler.

merhaba
peki rapor süresi önemli değil mi mesela benim 2005 yılındanraporum var onu kabul ediyorlar mı ?

Yönetmelik değişti, yeniden rapor için hastaneye yollayabilirler.Son durum nedir arkadaşım, hastanede muayene oldunmu ?

isterse 2 günlük olsun kabul etmezler kendileri hastaneye gönderiyorlar arkadaşlar defdarlık ne isterse yaptırın korkmayın sonuçta sizin yararınıza olacak şeyler ha dersinizki olumlu yada olumsuz ginede heryönden size açık kapı bırakıyor bence deftarlıktan korkmayın derim sadece biraz sabırla ugraşacaksız o kadar

ankarada ki vergi indirim raporumun sonucunu nasıl takip edebilirim!!!

raporum anakraya gideli 45 gün oldu sonucu nasıl ögrenebilirim.

Ankara Maliye sakatlık indirimi takip: 0312 415 32 06 & 0312 415 27 05

Vergi indirimi aldım. 1 yıl sonrasına kontrol muayenesi istendi..?

arkadaşlar % 57 oranla vergi indrimi için baş vurudugum ankara raporumu onaylayıp 1 yıl sonra kontrol demiş. bu ne demek oluyor acaba ?

verilen tarihte tekrar sevk alıp aynı işlemi yapıp heyete gireceksin sil baştan bende dün girdim heyete tekrardan
bakalım bu sene ne olucak

Üst Alt