Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşyerime gelen vergi indirim belgemin bir fotokopisini almalı mıyım?

umut38

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Merhaba bende vergi indirimine başvurmuştum vergi indirimim onaylanmış ve çalıştığım işyerine gönderilmiş.
Gönderilen belgelerden fotokopi çekip almam gerekiyor mu? ilerde başka bir işyerine girersem nasıl olacak?

bilgi verirseniz sevinirim teşekkür ederim.

Al gitsin... Aslında gerek yok. Zira o belge zaten Defterdarlık kayıtlarında var. Olası işyeri değişikliğinde defterdarlıktan gidip alabileceksin.

Bülent abi verdiğin bilgiden dolayı teşekkür ederim.

Fotokopisi degılde numarası cok onemlı 5 yıldan sonra arşive ınıyor bulmak guc oluyor numara ıstıyorlar lazım olur emeklılıgınde dahıl.

ben her ihtimale karşı, ne olur ne olmaz deyip 2004 tarihinde aldığım engelli raporumunda ve 2005 yılında aldığım vergi indirimi raporumunda aslıllarını notere götürüp aslı gibidir yaparak kendime aldım. her ihtimale karşı

O belgeler zaten size ibraz edilmek zorunda diye biliyorum, verilen belgenin alt kısmında raporun sana teslim edilmesiyle ilgili bir yazı var, benim işyerim raporla beraber defterdarlıktan gelen yazıyıda bana teslim etti.

Aslı zaten çalışana verilmek zorunda.
Ben de aslını saklamıştım ve emeklilik işlemlerinde başvuru dosyasında verdim.

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı.
O zaman ben bu belgelerin fotokopisini işverene veriyim asıllarında ben alayım.

Üst Alt