Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşyerimin aracıma ayırdığı park yeri yokuş ve uzak. İtiraz edebilir miyim?
Kamuda memurum, hükümet konağında çalışıyorum, burada bina önüne otopark yapıldı benim aracıma yokuş bir zeminde ve binaya en uzak yerde yer ayrılmış buna itiraz hakkım kanunen var mıdır?
Evet Kaymakanm beye ilettim kendi park yerini bana verdi sabah çektim aracımı ancak savcı ve hakim karı koca onların kendi yerleri olmasına rağmen benim parkettiğim ( kaymakam park yeri ) park yerine çekmişler, ben de onların yerine çektim çok ilginç bir durum ))
Bizim kurumun otoparkında da 3 araçlık engelli park yeri ayrıldı , levha konuldu. Biz şahsen başvuruda bulunmadık. Kurumun engelli derneği aracılığıyla talepte bulunuldu ve hemen de yerine getirildi otoparkta ciddi yer sıkıntısı olmasına rağmen. Diğer araç sahipleri ilk başlarda kabullenemedi bu durumu , engelli levhasıyla ayrılmış yerlere park ettiler. Yine şahsen ikazda bulunmadım , güvenlik görevlisi ile ilettim. Mesai arkadaşımız- amirimiz hepsi , yüz-göz olmama gereği duyuyorum bu yüzden. Ve artık alıştılar engelli park yerlerini kullanmıyorlar.
Talepte bulunacaksanız bu yolu denemenizi tavsiye ederim.
Özel sektörde 6 yıl çalıştım idari binanın en güzel ve en yakın yerine Fabrika Müdürünün aracının yanında yerim ayrıktı. Devlette bu şekilde olmasını çok yadırgadım. Ancak Kaymakamımız duyarlı davrandı umarım böyle devam eder
Kamu , hemen her konuda özel sektörü geriden takip ediyor. (özel sektör derken kurumsallaşmış olanları kastediyorum.) Malesef böyle, ama zamanla öğreniyorlar. Öğrenecekler. Art niyet yok , ciddi bir bilgisizlik var.
Haklısınız Sema Hanım, bizler bunları aşacağız herkes zamanla bilinçleşecek.
Kaymakam Bey aracıma en güzel yerden parkyeri tahsis etti ama beni hükümet konağından sürdü hükümet konağı 3 katlı ve benim kurum en üst kat ve müdürüme kaymakam bey şunları söylemiş, binada asansör yok tutki bu bayan merdivenlerde düştü seni kim kurtarır beni kim kurtarır hemen düz ayak bir kuruma görevlendirin demiş, benim seçtiğim bir kuruma düz ayak bir binaya geçici görevle görevlendirildim. Sizden bu konuda görüş ve yorum rica ediyorum
Evet Sema sanırım öyle oldu neyse ben de hergün o kadar merdiveni tırmanmaktan ve bir sürü sorumluluk gerektiren ( ihale gibi taşımalı eğitim gibi ) işlerden de kurtulmuş oldum, hayırlısı olsun Allah yar ve yardımcımz olsun her daim.