Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşyerimin bulunduğu il ile çalıştığım il farklı. Vergi indirim başvurusunu nereye..?

serkan.2626

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaslar siteye yeniyim bilgisi olanlar vardir,calistigim sirket ankarada fakat yasadigim sehirde bir projesinde calisiyorum muracatimi ankara vergi dairesine gonderdim posta yoluyla tel.aradigim memur muracatini posta yoluyla gondere bilirsin dedi muracat kabul edilirmi nekadar surer,bana onaylanirsa nusha gonderilirmi acaba

Posta yoluyla da olur ama ben olsam bir tanıdık eliyle doğrudan teslim ettiririm. En az 1 ay kazancın olur böyle yapılırsa.

engei vergi indirimi cevap

Slm engeli vergu indirimim olumlu yada olumsuz ev adresime cevap gonderirmi direk isyerinemi bilgi verilir

%42 raporum maliyeden onaylanirmi

Slm arkadaslar 22.01.2015 almis oldugum engelu kimlik karti raporumun orani %42 olarak ankaraya vergi indirimi icin basvurdum bilgisi olan varmi maliye dusururmu orani

Seker hastasiyim insilune bagimli sag kulagimda orta sol kullagimda hafif isitme kaybi ve sol gozumde sekere bagli gorme bozuklugum var %48 den hastahane %42 dusurmus maliyeden dusermi

Artık hastaneler de olabildiğince düşük oran veriyor. Onun için, oranın Ankara'da düşme olasılığı az. Bekleyip göreceğiz...

Tskr bulent bey cok yardimci oluyorsunuz bu konularda selamlar

Üst Alt