Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşyerimin tuvaleti engellilere uygun değildi, onardık. Personel sorun çıkartıyor..?

kumralada

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Ben Gaziantep Cengiz Gökçek KadınDoğum Hastanesinde personel şubede aday memur olarak çalışıyorum.Hastane şartları hiç uygun değil. Başhekimlik bölümünde bir adet alafranga lavabo bir de alaturka lavabo var.Alafranga lavaboya engelli için hiçbir düzenleme yapılmamış.Kendi gayretlerimizle lavaboya demir yaptırdık,lavaboyu onardık.Ona rağmen lavaboyu 2 kez oturak yerini kırdılar ve ben mağdur oldum.Kimsenin ruhu duymadı yine kendi gayretimizle yaptırdık.Şimdi de sürekli kırılıyor diye kapıya kilit taktık.Hastanenin başhemşiresi ve hiçbir engeli olmayan bazı kişiler bana sorun çıkarıyor.Lütfen ne yapabilirim konusunda beni bilgilendirir misiniz??

Gerekli şikayetinizi valilik seviyesinde yapınız sağlık bakanlığından sorumlu vali yardımcısına durumu iletiniz Başhemşire o zaman ne yapacak bakalım :) şimdiden kolay gelsin...

Rica ederim Arkadaşım umarım herkes hakkını alır tekrar kolay gelsin...

Valla pek alabilecek gibi değilim keşke tayin hakkım olsa hemen tayin isteyeceğim.

Bence valilikten önce başhekim'e çıkın. Daha doğrusu, amirlere sıralı şekilde başvurun... Doğrudan valiye giderseniz bu sefer herkesle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Bülent doğru söylüyo..ben müdürümle konuştum işe ilk başlarken bana özel ve engelime uygun lavabo odası verdi..Bana özel kilitli ve benden başka hiç kimse girmiyor...temizlik personelleri de zaman zaman temizliğiyle ilgileniyorlar sağolsunlar...

Üst Alt