Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşyerinde ağzınızdan çıkan her kelimeye lütfen dikkat edin

Eserin79

Yasaklı Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
İş davam vardı 2 şahidin insanlara hani yemeğe ne zaman gidiyoruz demem, haksız menfaat sağlıyordu hediye telefon alıyordu diye şifai iddiaları yüzünden davayı kaybettim

İstinaf tan umudum yok bunlar birbirini bozmaz

Konuyu biraz daha açabilir misiniz? Yemeğe ne zaman gidiyoruz dediniz diye haksız mı bulundunuz?

Selimc, yok iş yaptığımız insanlarla yemeğe gitmekti konu, müdür çıkaracaktı anlaşmazlıklarımız vardı hiçbirşey bulamadı bunlarla işi bitirdi

Bu karara sebep olan sözünüz neydi peki? Halen anlamadım kusura bakmayın.

Selimc, estağfurullah şöyle arz ediyim borç dert araba almıştım lüzumsuz biri sürekli abi nasıl aldın diye birkaç defa sorunca ya bu arabanın parası bana çerez parası diye lüzumsuz Bi laf etmiştim idareylede aram açılınca iki kişide mahkeme de şahit olarak bunu söyleyince davayı kaybettim

delillerin sağlam degilmiş demek ama davanın bu şekilde bitmesi bence uygun degil yargıtayda bu dava bozulur.Bu tür konuşmalar delil degildir ki...şahitler her zaman işveren için aleyte konuşurlar bence davayı yargıtaya taşı seni haklı bulurlar..Eger iş yapmış olduğun şirketlerden rüşvet almamışsan onunda belgesi olmalı..davayı senin kazanman lazım

Rüşvet diye bir iddiaları varsa bunu belgelemek zorundalar .

SERAFİM, bende öyle zannediyordum, adalet delil üzere iş yapar diyordum hakim şahitlerle olayı bağladı

O nasıl oluyor öyle? Rüşvet aldığını iddia eden şahıslar kanıt sundular mı mahkemeye?

O zaman herkes tanıdık birilerine şahitlik yaptırsın, istediği davayı kazansın. Böyle sonuç mu olur.

Eserin79

Şahitleri senin lehinde ifade vermeleri için ikna etmeyi denemelisin .

Mahkemede benim lehime konuşun sizlere 10 ar bin tl vereceğim de bakalım ne diyecekler ;)

Üst Alt