Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşyerinde engelli-engelsiz için nasıl bir proje yapmalıyım?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
Herkese Selamlar....
Engelli Kamu Çalışanları için Bir proje yaptım kabul edildi... Şu an düşünüyorum bir başka projem ne olmalı.?
Belki Siz Arkadaşlar bir Fikir Edinmeme Yardımcı Olabilirsiniz,Sadece biz engelliler için değil,engelsiz çalışanlar için bile olabilir.
Önerileriniz Olursa Yazarsanız Cok mutlu Olurum.

Ne yaptiniz kim kabul etti once onu ogrensek.

ulusal ajans

ama sımdı baska ne olabılır. fikir ıstıyorum...

armut pis, agzima dus:pelalem nerden bilecekmis senin kapasiteni. barim proceni ekleyedin:eek:
saka saka. insanlarin konusarak degil yazisarak yasadigi bi dunya istiyorum bi sagir olarAKTAN:(

Projeden kastınız ne, yapmış olduğunuz çalışma nedir ne işe yarar ve kim tarafından kabul edildi, hayata geçirildi mi evetse faydası ne ve danıştığınız proje ile ne amaçlayorsunuz? Bu gibi akla gelebilecek soruları açıklığa kavuşturmadan burada işinize yarayacak cevap alamazsınız.
Proje yapacağım akıl verin, bitti... İlk etapta yüzlerce soru geliyor insanın aklına.

proje fikirden ortaya çıkar.
Ben cezaevinde memurum.bununla ilgili sorun yada eksik veya mevcut şartları iyleştirmeye yönelik herhangi bir öneri olabilir.

Üst Alt