Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşyerinde hareket kısıtlılığıma laf edildi, gururum incindi!

GÜNEY_666

Yasaklı Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
2
merhaba arkadaşlar ben epilepsi hastasıyım yüzde 44 engelliyim ağır sanayi grubunda bir fabrikada çok ağır şartlarda çalışyorum günde 9 saat ayakta dikiliyorum. ayakta çalışmaya çok alışkın olmadığım için işyerinde zaman zaman çömelip kalkıyorum. bacaklarımı hareket ettiriyorum. bugü çömelirken posta başı gördü. herkesin içinde çocuk gibi beni azarladı. :( niye oturuyon çok mu ağır iş yapıyprsunuz makinede tezgahta çalışsan ne olacak dedi. ileri geri konuştu durdu çok canım sıkıldı moralim sıfır oldu. Engelli olmama rağmen hiç esneklik göstermiyorlar tolerans tanımıyorlar nerdeyse sağlam adam dan çok çalışıyorum tek ümidim devletin engelli alımı yapmas dayanamıyorum arkadaşlar.. Hayatta her sağlıklı insan bir engelli adayıdır yarın birgün onların engelli olmayacağıın garantisi var mı ? devlet baba ne zaman engelli alımı yapacak çok zorlanıyorum adamlık insanlık merhamet bu fabrikanın kapısından geçmemiş... :( :( :(

Bende benzer şeyler yaşıyorum. Hergün aynı psikolojim ve aynı enerjim olmuyo çok seri olmam gerekiyo bağırıyo ordan seri seri diye. Kendimize uygun iş bulamadık sanırım..

Akhisar54

doğrudur hocam bunlarda hiç din iman vicdan merhamet yoktur ben bunu net olarak gördüm işde yoktur iş değiştrielim keşke engelli alımı olsa... :( :( :(

İşyerinde eziiyorum...

araba parçası üreten br fabrikada engeli kadrosundan işe girdim ama çok zorlanıyrum işimiz oldukça ağır hasta olduğumu söylediğim zaman hiç kimse ciddiye almıyor hatta bana hastayım ayağı yapma diyen bile oldu çok acımasız vicdansız insanlarla çalışıyorum aslında çalışılacal yer değil ama üzerimde çok büyük baskı var herkes dayan sık dişini sabret diyor ama sabırla olacak gibi görünmüyor bu engelli alımı ne zaman yapılacak ?? :( çok zor durumdayım hiç kimse anlamıyor halimden derdimden ... :( :(

Üst Alt