Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşyerinde kafa bulanlar yüzünden ders çalışma isteği kalmıyor..?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
218
Reaksiyonlar
0
özel şirkette gece bekçisi olarak çalışıyorum sınava hazırlanmak istiyorum işyerinde bikaç kişi var boş yere kafa ütülüyorlar sinirlerim anca yatışıyor,gece allahtan sabaha kadar görmüyorum ama yinede gelip bulaşıyorlar 2 kez tartıştım yok yanına gelmek yasak kimseyi alma yok kimseyle konuşma şöyledir böyledir müdürün agzından konuşuyor müdürlede konuştum kim oluyor bu dedim gelip gidip bana akıl veriyor,müdür onu istihbarata görevlendirmiş yani lafçılıga,müdür tanıdık ama o gözde elemanı lafçı oldugu için,müdür bana dedi boşver tartışma görevlendirdim ama muhatap olma iyi tamam ozaman benden yana şikayet gelirse durum bu haberin olsun başkada sorunum yok burda,bide dier iki engelli arkadaşlarlada takışıyor onlarada kafayı takmış onlarda bişe bilmiyor fazla herşeyden tırsıyorlar o kişiden korkuyorlar,korkmayın dedim ne gerekirse ben arkanızdayım bu fazla şımardı iş mahkemesine veririz 1 senede engellilerle ugraştıgı içeri attırız diyom yine korkuyorlar..ne dersiniz siz..kafaya takmayım ne hali varsa görsün ben kendimden sorumluyum dersime çalışyım allah nasip edrse atanıyım inşallah kurtulurum allahın izniyle duanızla..

Siz işinizi layıkıyla yapın.Gelenle muhatap olmayın cevap vermeyin.Zorlarsa çalışıyorum meşgülüm deyin.Diğer arkadaşlara da sadece işini iyi yapmalarını söyle korkacak bir şey yoktur.

işimizi çok şükür yapıyoruz ama benim giriş nizamiye sorumlusu oldugum için ister istemez mecbur gelen geçenle muhatap oluyorum konuştugumda personel girip çıkıp yatakhaneye giden personel..boş adamlar muhatap olmuyorum artık işim olmaz ne hali varsa görsün allahından bulsun..çok ileri giderse iş mahkemesine verir susturmasını biliriz..

Üst Alt