Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşyerinde yaşadıklarımdan sonra psikolojim altüst oldu!?

raysel

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
3
Özelde öğretmenlik yapıyorum ogrenciler bana seni istemiyoruz tipsiz bi Hoca olunca konsantre olamıyoruz dediler yönetim de işten çıkardı intiharı düşündüm çok mu abartıyorum

Ne münasebet?
Daha önce psikiyatrik bir tanı aldınız mı?

Bundan dolayı insan intihar düşünür ise tedavi önermek gerekir.. oldukça abartmışsınız hem de bayağı bir abartmışsınız..

Olur mu öyle şey ya lütfen... Orası olmazsa başka bir yerde iş bulursunuz, öğrencileriniz kaç yaşında bilmiyorum? Onları da kınıyorum.. çalıştığınız kuruma da el insaf diyorum.

Üzülmeyin dert etmeyin, daha iyi yerlerde daha güzel yerlerde çalışırsınız, sabırlı olun.

@raysel,

@OğuzHan112,
Ama bu yaşananlar çok kötü değil mi

@OğuzHan112,
Bir de abimin kavgalarda yüzümü yirtmasi kıyafetlerimi kesmesi bıçak çekmesi küfür etmesi akran zorbaligi öğretmenin tipimle ilgili kötü konuşması alay edilmesi taciz gibi şeyler yaşadım bunlar intiharı düşünmek için yeterli değil mi

Çok kötü demeyelim, kendini bilmezlik hadsizlik diyelim.
Hiçbir şey intihar için sebep değil.

@raysel,

@raysel,

Kendileri Brad Pitt Angelina Jolie miymiş? Tip için yapılacak meslek mankenlik, gitsinler mankenlerden eğitim alsınlar o zaman.
Susmayın böyle insanlara cevaplarını hakaret etmeden verin içinize atmayın.
Ciğeri beş para etmez insanlar içinde kendinizi üzmeyin hayatınızı heba etmeyin.

Üst Alt