Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşyerinden istifa ettikten 3 ay sonra emeklilik başvurusu yapabilir miyim?

Selçuk354254

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Mrb vergi indirimi onaylandıktan sonra is yerinden istifa edip ayrılırsam 3 ay sonra emeklilik için başvursam Sgk bir sorun yasarmiyim daha doğrusu istifa ettikten sonra emekli olabilirmiyim

Şimdi Vergi indiriminiz varsa tabiki işten ayrılıp
3 ay sonra emeklilik için başvurabilirsiniz.

bence emekliliginiz onaylandıktan sonra ayrılın tazminatınızıdz alıp ayrılısınız ..emekliliginiz netleşene kadar çalışın bence...

emeklilik

Vergi indiriminden %57 faydalanıyorum18 yıl şartından emekli olacam fakat ağustos ayında doluyor çok yoruldum çalışamıyorum istifa etsem ağustos ayında 18 yıl dolunca emeklilik için baş vurabilirmişim yardımcı oolursanız sevinirim

Selçuk354254

18 Yılın yanında birde en az 4080 ödenmiş pirim gününüz olması gerekmekte. Bukadar gününüz var ise illa çalışmak zorunda değilsiniz. Yalnız istifa ederseniz gazeteci değilseniz tazminat alamazsınız.

5900 günüm var gün sıkıntım yok istifa edersemde tazminat alabiliyorum sadece çalışmak istemiyorum şarlar zorlastirdilar ya istifa edecem yada onlar çıkış verecek ağır işte çalışamaz % 84 rapor olunca bende ayrılmak istedim emekli olacaksam sorun yok

15 yıl 3600 gün doldururup isteğe bağlı istifa edersek tazminat alabiliyoruz yasal olarak sıkıntı yok

Tazminat içinmi

Birde istifa edip başka ile yerleşecek emekli başvurumu çalıştığım ilin Sgk yami yap az yoksa yerleşeceğim ildeki ne mi

benimde 18 yıl olmaya 7 ay var prim 6070 bu 8 dolmadan çıka biliyormöuyuz ?

arkadaşlar ilk önce şu yazdığınız kelimeleri yutmadan yazın şu foruma ne dediğiniz anlaşılmıyor sırf burda değil heryerde siz yazdığınızı anlaya biliyormusunuz anlıyorsanız ozaman bende bir sorun var :)

kıdem tazminatı alıp işyerinden çıkabilmek için 15 yıl sigortalılık süresi ve 3600 gün primin olması lazım. Bu varsa, sigorta müdürlüğünden buna dair yazı alıp işten çıkışınızı isteyebilirsiniz.

Çıkış yaptıktan sonra emeklilik başvurusu yapıp yapmamak ya da çalışığ çalışmamak sizin bilecğiniz iş. Zamanlama hakkı tümüyle sizin...

işten ayrılacaksanız tazminatınızı alabilmek için dilekçenizde istifa ediyorum demeyin aksi takdirde tazminat vermemek için ellerinden geleni yapacaklardır.

emeklilik talebiyle tazminatınızın ödenerek iş akdinizin fesh edilmesini isteyebilirsiniz.

[FONT=sans-serif]@[/FONT]selo_selo07
Çıkabilirsin de o süre dolmadan emekli olamazsın.

Üst Alt