Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşyerinden yazı almadan vergi indirim raporu alabilir miyim?

sevic

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
ben raporu ış yerınden bı kagıt almadan alsam öyle malıyeye götursem olurmu ne yapmam lazım benı aydınlata bılırmısınız

şansınızı denemeniz lazım...

Ben olsam riske girmem... Çalıştığınıza dair bir belge olmalı ki, defterdarlık vergi indirim başvurunuzun sonucunu oraya gönderebilsin

İşvereninizden çalıştığınıza dair belge almazsanız,Vergi indirminden faydalanamazsınız.

Evet bende sordum Vergi Dairesine faydalanamazsınız dediler.

öyle olsaydı çalışmaya ne gerek vardı millet kafasına göre gider baş vururdu burası maliye kılı kırka yarıyor çalışacaksın ki vergi verdigini bilecekler vede ona göre yasa hükümlerini uyguluyacaklar çalıştıgını belgelemek zorundasın kişi şirketimizin şu kadrosunda şu tarih den beri çalışmaktadır diye belge götüreceksin

işyerinden çalıştığınıza dair bir belge almazsanız zaten vergi indiriminden yararlanamazsınız.
Saygılarımla.

tşk ler ama annatamadım galıba size maliyeye gıderken çalıstıma dair belge alacam sadece rapor için hastaneye gıttımde ış yerınden bır sey almadım ve yaporu carşamba elıme alacam ve defterdarlıga iş yerınden kagıt alıp raporla bırlıkte gıdecem ama ne yapmam gerekıyo tam olarak bılmıyom onu örenmek ıstıyom elımde hangı evraklar olmalı vergıden muaf olmam ıçın

İyi de siz hastaneden önce defterdarlığa gitmediniz mi? Olmaz demiyorum ama heryerde türlü türlü uygulama görüyoruz neden riske atıyorsunuz? Siz çalışma belgesi ile defterdarlığa müracaat edecek ve hastaneye sizi defterdarlık sevk edecekti.

bir yanlış anlaşılma var sanırım. Seni maliye hastaneye sevk etti ise zaten raporu sana değil resmi olarak maliye yegönderecekler. elden teslim almayacaksın.

Üst Alt