Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İthal araçlar için konulan 3 yaş sınırı doğru mu sizce?
iyimi oldu sıfır arabada bile türkiyeden aldığında zarardasın nasıl iyi oldu ikinci eli söylemiyorum bile mobile.de ye bir kere gir bide türkiyedeki arac fiyatlarını karşılastır sonra bidaha konuşalım.
Arkadaşlar arabalarda 1.600 minibüslerde 2500 motor gücü alma hakkımız var mı? bu konuda bilgisi olan varsa cvp verebilir mi?. bu hakkın var olduğunu sanıyorum ama kime sorsam kesinlikle yok diyorlar.
İyi mi oldu kötümü oldusunu bilmemde. Para nasıl içerde kalıyor orasını anlıyamadım Yerli kaliteli aracmı üretiliyor.?
300-500 euro ya yürüyen iş görücek avrupa da araclar var. Bu bağlamda fakirin hakkına tecavüz söz konusu...
Tecavüz edene, gasp edene destek olmak hiç hoş değilll...
ötv veya gümrük vergisi avantajı için,otomobilde 1600cc,minibüste 2500cc motor sınırlaması var.
içeriden sıfır,dışarıdan üç yaşına kadar araç getirileblir.
içeriden aldığın aracı 5,dışarıdan aldığın aracı10 yıldan önce,bu haklardan yararlanablen birina satarsanız sorun yok,özürü olmayan birine satarsanız,ödemediğiniz vergileri ödemek zorunda kalırsınız.
Arkadaşlar bakıyorum kdv için belki 10larca dilekçe verildi, dava açıkdı.Bunun yerine ithal araç için yaş sınırı kaldırılsın diye dilekçe yazılsa belki duyarsız kalınmazdı.Tabi şahsi kaanatim beni bağlar.
Paylaşmak istedim mutlaka bana katılanlar olacaktır