Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İtiraz değişim talebinde bulunsam raporum olumsuz yönde değişir mi?

ugur10

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
6
Sağlık raporumu aldım %44 oranında daha sonrasında özel doktorumun muayehanesinde deep tms cihazına girdim
20 seans gördüm sonuç olarak şimdi ben raporuma itiraz etmek (değişim) talebinde bulunmak istiyorum sizce sürekli olan raporumun oranı birazda olsa degişirmi sürekli olarak devam edermi öyle bir durumda hocama sordum gerçi boşuna uğraşma dedi

Selam arkadaşlar 21/12/2018 engelli raporu aldım sürekli olarak bipolar duygulanım bozukluğu %40 oranında + bel ağrısı FTR olmuş sağ L5-S1 Protüzyon %7 toplamı %44 oranında raporum var özel muayene oldum 20 seans deep tms cihazına girdim şimdi epikriz raporu alıcam doktorumdan yani raporuma itiraz değişim talebinde bulunucam sizce rapor değisirmi yani sürekli rapor süreli mi olur halen ilaç kullanıyorum çalışmıyorum düzenli olarak bir hayatım yok

Üst Alt