Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İtiraz edilen rapor oranı yükseldikten sonra tekrar düşürülür mü?

akın16

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba ben vergi indirimi için başvurduğumda beni deftarlalık tekrar hasataney sevk etti. eski roporum % 40 dı.hastane bana % 20 verdi .itiraz eetim ve şimdi % 42 yeni ropor düzenledndi.ama roporumu vermediler.itiraz eettiğim yere 10 gün sonra gidicekmiş.

benim sorum beni tekrar bir hakem hasatanesinemi sevk mi edecekler.yoksa son aldığım rapor artık tüm işlerimde geçerlimi..tarih:10.03.2012

Rapora İtiraz:

Madde 13 - Bir sağlık kurulu raporuna özürlü veya veli veyahut vasileri tarafından itiraz edildiği takdirde, itiraz dilekçesi raporu isteyen kurum veya o yerin en büyük mülki amirliğince ilk raporun tasdikli bir örneği ile birlikte en yakın yetkili sağlık kuruluşuna gönderilir.

İtiraz edilen rapor ile itiraz üzerine verilen rapordaki kararlar aynı ise rapor kesinleşir. Farklılık halinde, özürlü, yeniden muayene edilmek üzere rapor tanzim edilmesi için Sağlık Bakanlığı'nın belirleyeceği bir hakem hastaneye gönderilir. Hakem hastanenin sağlık kurulunca verilen karar kesindir.

Raporunuzu tüm işlemlerde kullanabilirsiniz..

Bu defa sorun çıkartmayacaklardır. Ama kurumların işlerine akıl sır erdirmek de mümkün değil!

Sonucu buraya da yazarsanız bizler de bilgilenmiş oluruz.

Not: Ankara Maliye sakatlık indirimi takip: 0312 415 32 04-05-06 & 0312 415 27 05

Üst Alt