Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İtiraz ettiğim için hakem hastaneden yeniden rapor alacak mıyım?

c.dogdu

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 3 ay önce ankara dıs kapı yıldırım beyazıt hastanesine özürlü kimlik kartı almak için başvurdum. Sağlık kuruluna girdim tetkıkler falan 3 günün sonunda heyete girdim.%45 olan oranım heyet tarafından%39 olarak onaylanmış. Bende olmadı diye vazgectım ancak 1.5 ay önce damar tıkanıklıgında anjıyogrgı oldum ve kardıyolojı doktorunun soyledıgıne gore bu rahatsızlık için %15 oran verılıyormuş.bende buna ıstınaden il sağlık müdürlüğüne önceki rapora itiraz ettim. Ankara egıtım arastırma hastanesinde 1ay ugraş sonucunda %51 engel raporu aldım.itirazlı gıttıgım için raporu bana vermedıler il sağlık müdürlüğünden alacagım söylendi .fakat şimdi il saglık müdürlüğü evrak kayıttaıler senı hakem hastanesıne sevk edecegız dıyor. Sebep oranın %40 gecmesıymiş ıyıde ben ılk raporda 3 hastalıktan almıstım şimdi 4 oldu tekrar 3. Kez bu sıkıntıyı çekmeden alamazmıyım raporumu ankara egıtımden aldıgım engelli raporunu bilgisi olan varsa

Sağlık raporuna itiraz

4 ay önce ankara dışkapı yıldırım beyazıt hastanesıne başvurup engelli raporu almak ıstedım.hastalılarım kıfo skolyoz amalıyatla %50 düzletıldı ve platın takıldı.tıp 2 seker vede hıpertansıyon ilaçla tedavı oluyorum tetkıklerı yaptırdım sağlık kuruluna gırdım oranım%45 olamsına ragmen balzermır formulune gore %39 çıkmış .daha sonra olmadı dıye bıraktım 1,5 ay once anjıyo oldum ve damarlarımda tıkanıklıktan dolayı ilaçla tedavı olur tanısı kondu doktorum %15 oran alırsın dedı bende önceki rapora il saglıktan ıtıraz ettım benı ankara egıtım arastırmaya gonderdı tetkıkler ve saglık kurulundan sonra %51 rapor cıktı fakat ıl saglık mudurlüğü ıkı raporda tutarsızlıktan dolayı benı hakem hastane ankara atatürk egıtim arastırmaya yonlendirdi. Ayın 17 sınde gıtcem burdan ıstedıgım oran cıkmazsa başka itiraz hakkım varmıdır. Daha sonra nasıl tekrar rapor alabılırım belirli bir yılmı gecmesı gerekıyor..

Son düzenleme:
evet bu son aldığınız rapor üzerinden en az 6 ay geçmesi gerekir

Üst Alt