Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İtiraz ettim, başka hastaneye sevk ettiler. Şimdi ne yapmalıyım?

murat7834

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Benim babam 2010 yılında sadece nöroloji den %71 engelli raporu aldık. Şimdi buna ben itiraz ettim. Ve gideceğim hastane belli oldu ne yapmam gerekli .vede babamı göz KBB ve dahiliyedende rapor alabilirmiyim.yani devam edeceğim süreç nedir.

sekreterliğe randevu aimak için gittiğinde durumunu izah edip bahsettiğin polikliniklerede gideceğini söyle evrağı ona göre düzenlesin murat7834

Teşekkür ler sarasota birde sorum şu
Babamın engelli % sini yükseltmek için itirazda bulunmuştum. Araç almak için yanlız babam 2022 aylığı alıyor bunda kesilme olurmu

Teşekkürler hocam cevaplarınız için

Hocam birde eski raporda ne işin olduğu bölümde 2022 için yazıyordu ya yeni raporda yazdircakmiyiz yine yoksa otomatik olarak yazilcakmi. Çünkü yeni rapor %90 a yükselirse araç yazdircagiz

Rica ederim hayırlı olsun aracın sanırım bedelinin 120 de 1 i gelire ekleniyor ona göre hesapla iste

Üst Alt