Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İtiraz ettim, yine düşük oran çıktı! Yeni rapor için ne yapmalıyım?

Svrlifecn

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Lütfen biri bana bi akıl versin yoksa kafayı yicem artık.

23.03.2016 da rapor için başvurdum ve dalga geçer gibi %39 da bıraktılar..
il sağlık müdürlüğüne itiraz ettim ikinci olarak başka hastaneye gönderdiler ve %39 u almamı sağlayan puanlardan çok daha fazlasını verdiler
ok ama sonuç daha beter %28 vermişler..

ben şimdi tekrar itiraz etmedim ama hastalığım ilerledi tekrar başvuru yapmak için ne kadar zaman geçmesi lazım biliyo musunuz..

Ms..... eğer konuyla alakalı bi bilginiz varsa lütfen paylaşın bu raporu ekpss için istiyorum 3 yıl önce mezun oldum geldim ve hayatım alt üst oldu bunu benim karşıma engel olarak çıkarıyorlar.. bıktım artık

Svrlifecn

Vergi dairesinin İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı web sitesinde şöyle bir ibare var

7-Hastane tarafından düşük dereceli rapor verilmesi halinde başka hastaneye sevk yapılabilirmi?

Hastane tarafından verilen raporlar Başkanlığımıza gönderilmekte olup, Başkanlığımızca sözkonusu rapor yazı ekinde Maliye Bakanlığına iletilmektedir. Çalışma gücü kayıp oranı ve derecesi Maliye Bakanlığınca tespit edilmektedir. Bakanlıkça tespit edilen işgücü kayıp oranı ve derecesi yazı ekinde çalışılan işyerine gönderilmektedir. Bu süreç tamamlanmadan yeniden hastaneye sevk yapılamaz.

Benim bundan anladığım itirazınız neticesinde hakem hastane ile sürecinizide tamamladığınızda zamana bağlı olmadan yeniden başvuru yapabilirsiniz.

Yani hakem heyetine başvur diyorsunuz ama bu sefer de ordan çıkan karar son karar itiraz hakkınız yok demişlerdi itiraz yada tekrar başvuru yapmak konusunda sıkıntı olursa diye ona hiç başvurmadm

moverek

sayin moverek İyi günler bende femur boyun kırığı kalça kırık platin var polinoropati var bir de hipertansiyon var toplamda % 37 aldım ama Bazalt formülü ndan dolayi 33 e düşürduler siz bir çaresi var demişsiniz yardimci Olabilirmisiniz şimdiden teşekkürler allaha razi olsun

merhaba bende 6 yıldır MS hastasıyım.günlük iğne kullanıyorum.5 yıldan beride depresyon ilacı kullanıyorum.Rapor alıp EKPSS ile öğretmenliğe geçmek istiyorum.ama anladığım kadarıyla rapor almak zor gibi.%40 yeterliymiş.tansiyon rahatsızlığımda var.ilaç kullanıyorum. Svrlifecn siz alabildiniz mi?Birbirimize bilgi versek olur mu?

Üst Alt