Merhaba değerli forum üyeleri. 16 ocakta Eskişehir Osmangazi Tıp fakültesinden aldığım raporla %38 de kaldım. muayene olduğum bölümler
Beyin Cerrahi %21 6 kez bel ameliyatı oldum
fizik %13 belimdeki vidalardan dolayı hareketlerim kısıtlı
Romatoloji %10 Behçet hastasıyım
Noroloji %0 Sağ bacağım uyuşuk. 4. ameliyattan sonra kaldı ve bir daha da iyileşmedi.
Raporuma itiraz için Eskişehir il sağlık müdürlüğüne itiraz da bulundum ve Şehir Hastanesine sevk edildim. Oradan da %33 aldım.
Beyin cerrahi %25
Romatoloji %10
Burada sormak istediğim şu Şehir hastanesinden almış olduğum raporda diğer iki bölüm ( fizik ve noroloji ) %0 da olsa olması gerekmez mi?
bu arada tekrar itiraz ettim ve Hakem hastane olarak Afyon Devlet Hastanesine sevk edildim.
Beyin Cerrahi %21 6 kez bel ameliyatı oldum
fizik %13 belimdeki vidalardan dolayı hareketlerim kısıtlı
Romatoloji %10 Behçet hastasıyım
Noroloji %0 Sağ bacağım uyuşuk. 4. ameliyattan sonra kaldı ve bir daha da iyileşmedi.
Raporuma itiraz için Eskişehir il sağlık müdürlüğüne itiraz da bulundum ve Şehir Hastanesine sevk edildim. Oradan da %33 aldım.
Beyin cerrahi %25
Romatoloji %10
Burada sormak istediğim şu Şehir hastanesinden almış olduğum raporda diğer iki bölüm ( fizik ve noroloji ) %0 da olsa olması gerekmez mi?
bu arada tekrar itiraz ettim ve Hakem hastane olarak Afyon Devlet Hastanesine sevk edildim.