Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İtiraz mekanizmasını kullanmadan onaylanmamış raporun oranını yükseltmek mümkün mü?

Berhaldo

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese iyi günler, selamlar
26 martta heyete girdim.
Sonucu elime gecmedi fakat tanidik kurul sekreteri
Vasitasiyla %38 engelli puani aldigimi ogrendim..
Bunu %40a tamamlamak icin ilsaglik kuruluna
İtiraz etmeden, bas hekimlik kanaliyla yeniden
degerlendirmek icin biseyler yapabilir miyim?
Bilgisi olan yardimci olabilirse cok sevinirim.
Şuan hastanenin bahcesindeyim. Evim uzak, tekrar git gel
yapmak istemiyorum. Şimdiden tesekkurler..

6ay sonra sıfırdan hastane gitcen acelen varsa itiraz edip doktor gezcen itirazda meşşakatli

Tesekkurler bilgi icin, benim raporum henuz sisteme kaydolmamis. Puanimi illegal ogrendim. Raporum onaylanmadan %40a tamamlamam, bas hekim kanaliyla mumkun olabilir mi onu deneyimleyen birileri var mi acaba?

Heyete girip çıktıysan bişi yapaman

Başhekim napcak

Berhaldo

Legal yollardan pek mümkün değil ama raporda gerçekten bir değerlendirme hatası varsa ve bunu inisiyatif alarak düzeltmek isteyen bir hekim karşınıza çıkarsa, evet düşük bir olasılıkla mümkün...

Hakan özgül Bey, ben tam da bunu ogrenmek istiyorum.
Yani raporum sisteme girmeden Bas hekimlige bir yazi yazip, bununla ilgili tekrar bir degerlendirme kanalim var mi? Sahra Nil hanimin yorumda sordugu gibi bas hekim napcek diyorum ?

Maalesef mümkün değil, bırakın başhekim sağlık bakanı bile girmez o topa çünkü herşey online artık

Berhaldo işi resmi tarafından takip etmenin yolu bu olamaz ama... Size resmi prosedürü takip edin derler ki, o da bilinen itiraz yolları ile mümkün olabilir.

2010 dan sonra herşey çok değişti hızlı şekilde elektronik ortamdan işler yürümeye başladı öncesinde belki Bi hademe bile çözerdi işinizi bizzat biliyorum adam sigara jelatini ni yazılan selamla resmi daireye girmişti işçi olarak hemde çok güzel maaşla ama işleyiş çok değişti artık

Tesekkurler Hakan Bey
Ne demek istedigimi en iyi anlayan siz oldunuz.
Benim elimde bir rapor falan yok. Sonuc falan elime gecmedi, ben torpil, illegal bir sey pesinde degilim.
Sadece kurul sekreteri tanidik cikti rica edip puanimi ogrenebildim. Rapor elime gecip bu oran sisteme kaydolmadan, bu orani gozden gecirtme imkanimin olup olmadigini ogrenmek istedim.

Ya siz elinizdeki föyde oranları görmedinizmi doktor ları dolaşırken size illegal bişey peşindesiniz diye kim dedi hem

Elimde sonuc yok, heyete girip ciktim. 16 gundur aonuc gelmeyince bu gun hastaneye gidip, bilgi almak istedim.
Ekranda %38 olarak gozukuyordu.
Fakat henuz sisteme girilmemis. Olay bu

Ekran görünüyorsa demek ki sisteme geçilmiş, Değilse zaten görünmez.

3 defa heyete girdim elimde doktorların notlarını yazdığı ve oranlar yazan Bi evrak oldu hep

Şimdi oran yazılmıyor sadece muayenesi tamamlandı evet veya hayır kutucugu isaretleniyor

İtiraz üzerine rapor oranı yükseldi. Başka bir hastaneye sevk edilir miyim?

Saglikli günler dostlar
Ms hastasiyim.
Engelli raporu için heyete basvurdum.
Kartal egitim arastirmada %36 rapor verdiler.
İtirazim sonucunda marmara egt. Arastirma hastanesine sevkettiler.
Norolog %23
Üroloji %40
KBB %10
Oran verdi daha da 4 branşa giricem
Puanim ilk raporuma gore cok fazla olucak.
Beni başka bir hastaneye daha sevketme ihtimali var mi bu dirumda?

Berhaldo mrb
2 hastaneden sonra engellik degerlendirmede
% farklı çıkması durumunda
3 basamak olan hastaneye sevkiniz olacak burada verilecek olan karar kesin sonuç olacaktır.

Yeniden işlemez son ve nihai değerlendirme yapılır

Yani tekrardan baska hastanede tek tek poliklinik gezicekmiyim?

Tekrardan poliklinikleri gezicek miyim?
Yoksa kurula degerlendirmeye mi girecegim?

İtiraz ettikten sonra, poliklinikleri vs bitirdim.
Pazartesi itibari ile %59 oraninda raporumu aldim.
Burada yardimci olmak isteyen arkadaslarimin dediginin aksine hakem hastaneye sevk edilmedim.
Şuanda engelli kimligimi çikarttim. Herkese cok tesekkur ediyorum. Saglikli gunler diliyorum.

Üst Alt