Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İtiraz sonrası yönlendirilen hastanede de aynı karar çıkarsa, bu karar nasıl bozulur?

ctarimli

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar, Engelli ehliyeti için başvurduğum hastaneden olumsuz sonuç alınca İl sağlık müdürlüğü aracılığıyla itiraz ile başka hastaneye yönlendirildim. Bu yönlendirildiğim hastane doktor 5sn kafasını kaldırıp rapora bir şeyler yazdı ve heyetlerine de çıkmadan olumsuz sonucu tekrarladılar.

Bu işlemin üzerinden 1 yıl geçti, ben şimdi bu itiraz dolayısıyla kesinleşmiş kararı tanımayıp sıfırdan işlem başlatabiliyor muyum yoksa bu kararı bir şekilde bozdurmam mı gerekiyor, örneğin mahkeme kararı ile?

gideceğin hastanede raporundan bahsetmeden denemende fayda var

@fringe CP (Serebral Palsy)

Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan yok mu?. İtiraz üzerine aynı kararın verilmesi üstünden 1 yıl geçti tekrar başvurabilir miyim "engel durumumda gelişme olduğunu düşünüyorum" diyerek, ya da mahkemelerce mi bozulmalı?

Il saglık müd giderek hastaliginizda ilerme oldugunu belirtin belki sizi hasta oldugunuz bölümün uzmanından gerçekten ilerleme olduguna dair yazı isteyebilir baktın olmadı yargı yolu gorünür
ctarimli

sarasota teşekkürler, süre aşımına uğraması gibi bi durum ve sıfırdan başvuruyormuş gibi yapmam mümkün değil yani?

Üst Alt