Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İtirazım sonucu aldığım rapor Maliye tarafından onaylanır mı?
ilk engelli raporum % 32 olmasına karşın itirazım sonucu ikinci hastaneden % 46 rapor aldım bu durum defterdarlıkça onaylanırmı yoksa hakem hastane raporu istenirmi bilgisi olan lütfen bilgi versin
Ceylan61
Raporunuzun Defterdarlıgin kabul etmemesi imkansız kesin kabul eder.Gònul rahatlığıyla gidip Defterdarlık dan vergi indirimi için başvurunuzu yapabilirsiniz.
Ceylan61
İl sağlık müdürlüğüne başvurarak %32 olan raporunuza itiraz etmiş ve il sağlık müdürlüğü sevki ile ikinci bir hastaneden %46 rapor verilmişse iki rapor arasındaki çelişki sebebiyle bu raporunuzun sonucu geçerli olmayacak ve il sağlık müdürlüğü sizi üçüncü olarak bu defa bir hakem hastaneye sevk edecektir, bu hastane tarafından verilen rapor kesin sonuç olarak kabul edilecektir.
Prosedür bu şekilde.
Slm arkadaşlar ben bu sitede yeniyim.mart 2016 tarihli raporumu vergi indirimi için ankara ya gönderdim 59 oranı 37 ye düşmüş ne yapmam lazım bilgisi olan varsa pay;laşa bilirmi teşekkürler
tsunami
Üçüncü olarak sevk edilen hakem hastanenin raporu elbette geçerli olacaktır. Ha maliye merkez sağlık kurulu ayrıca değerlendirecek o ayrı konu, ama rapor işleme konacaktır yani.
Giciklik yabiyorlar cunku orada ondan sordum benim raborda 76 ile gitti neymis oraniniz 26 diyor sonraki gun 26 oldu evrak da masanin ustunde yatiyor ama bakan yok ondan sordum allah yardin etsin
EEYCAN
Hükümetin maaşlara uyguladığından daha iyi enflasyon zammı uyguluyor bunlar raporlara desene.
Bir süre kendi haline bırak zamlana zamlana %40 ı bulsun sonra ara
Kusura bakma kardeş espri yapmaktan başka söyleyecek söz bulamadım. Gülüyoruz ağlanacak halimize.
il sağlık kurulunu aradım raporumun onaylanma ihtimali olduğu söylendi ama 3. hafta oldu halen bekliyorum.
Onaylanırsa erken emeklilik şartlarım gerçekleşiyor.Acaba emekli maaşım normal emekliler ile aynı mı olur yoksa düşükmü olur
Lütfen bilgisi olan varsa cevap verebilirmi ?
Emekli maaşınız neredeyse aynı olur. Ama zaten xx yıl erken emekli olmak her açıdan daha avantajlıdır. Velev ki az daha düşük olsa, yine de erkenden alınan maaş almak iyidir.