Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İTÜ engelli personel alım sınavına giren oldu mu?

özçiçek

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
2
İstanbul Teknik Üniversitesinin engelli personel alım sınavına giren oldumu bugün?

ben sınava girdim.engel durumlarına göre işitme,ortepedik gibi sınıflara ayırmışlardı.
yaklaşık topklam 400 kişi civarı sınavdaydı.
sorular mantık ve yoruma dayalı sorulardı.bazıları öss soruları kıvamında çıktı.

sonuçların ne zaman açıklanacağı ve nasıl duyrulacağı konusunda bilginiz varmı?

özçiçek;

ben çıkarken salon görevlisine sordum.1 aya kadar açıklanacağı söylendi.duyuru itü engelli sınavı başlığı altında duyurulacakmış.1 aydan daha erkende sonuçlar hazır olabilir dediler.

teşekkürler 18 kişi alınacağı ve 700 civarı başvuru olduğu(ama meb'den sonra belki azalmıştır)söylendi hakkımızda hayırlısı artık.

sınav öncesi liste yayınlanmıştı.yaklaşık 400 kişi görünüyordu.meb kazananları girmedi tabikii,gelmeyenlerde olduysa 250 civarı kişi katılmıştır sınava.
sınıflar 15 kişilikti.
hayırlı olsun.

itü özürlü memur alımı

bende itü nin özürlü memur sınavına girdim. 50 soru vardı. itü nün özürlü memur alımı sınavına giren var mı arkadaslar. sınav hakkında bilgisi olan var mı

sourlar hakkınada bılgı verırsenız sevınırım aklınızda kalanlar :)

özçiçek;

14 Eylül 2010 tarihinde Üniversitemizde yapılmış olan özürlü personel sınav sonuçları sınav tarihinden itibaren en geç 30 gün içerisinde web sayfasında yayımlanacak ayrıca adaylara posta yoluyla bildirilecektir.

teşekkür ederim, öyleymiş sayfasından takip ediyorum..

özürlü personel sınav sonuçları

İTÜ nün özürlü personel sınav sonuşları ne zaman açıklanacak bilgisi olan arkadaslar cevap yazarlarsa sevinirim

Serdar bey

14 Eylül 2010 tarihinde İTÜ'de yapılmış olan özürlü personel sınav sonuçları sınav tarihinden itibaren en geç 30 gün içerisinde web sayfasında yayımlanacak ayrıca adaylara posta yoluyla bildirilecektir.

Üst Alt