Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İTÜ'de işe başladım. Ne kadar maaş alırım?

skaradeniz

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar. ben serdar. itünün engelli sınavına girip kazandım ve 1 kasım itibariyle işime başladım. dosyamda 11/ 1 derece yazıyordu. maaşım ne kadar olur ve engelli kadrosunda başladığım için bazı vergilerin alınmaması sonucu maaşım normalinden yüksek olur mu. tesekkürler

hayırlı olsun arkadasım konumunuz nedır memurmu ona göre değişir maaşınızz..

teşekkür ederim. evet memur statüsünde 11/ 1 den başladım

bogazıcı 3ay oldu hala sınav yapacak sınavda ne soracak bılmıyorum senın adına cok sevındım umarım duzgun bır maas aılrsın benım duyumlarıma gore 1250 assagı degıl maas umarım fazlası olur

Ben itü sınavına girdim ama kazanamadım duyduğum kadarıyla 1200 müş :) Hayırlı olsun.

arkadaşlar üniveritede çalışan personelin döner sermayeden de pay alıyor die biliyorum isterseniz bi araştırın

her üniversite personeli döner sermayaden pay almaz... eğer fakültenin döner sermaye saymanlığı varsa bu gelirin hangi oranlarda kimlere pay edileceği fakülte yönetim kurulunda karar altına alınır...

prizma_28; 1250 - 1300 TL arasında maaş alırsınız.

Üst Alt