Bir kamu emeklisi olarak durumunuzu anlıyorum.
İlgili ast memurlar genelde mevzuatı bildiklerinden değil ilgili işi ezberlediklerinden yaparlar, farklı bir sorun çıktığında apışıp kalırlar ve çok da umurlarında değildir çünkü o sorunu çözmek sizin görevinizdir.
Dışardan birinin bir anda başlarına amir olarak verilmesinden de pek hoşlanmazlar, çekememezlik ya da beklenti diyelim. O yüzden onlardan pek bir yardım ummanız yanlış olur.
Yapılan bir işi bir hesabı size getirecekler imzalayacaksınız hem de hiç bilmeden hiç anlamadan, peki kasten yanlış yapılan birşey olduğunda ne yapacaksınız?
Ben olsam üst amirime çıkar durumu anlatırım, muhasebe konusunda hiç bir tecrübem olmadığını söyler, gerekirse normal memur olarak çalışmayı kabul ederim ama böyle bir sorumluluğu asla.
Yıllarca çalıştım, ama ihaleli işlere ait ataşman hakediş dosyalarını yolsuzluk olabilir endişesiyle hiç bir zaman astlarıma bırakamadım, şöyle arkama yaslanıp şefliğin amirliğin keyfini süremedim. Yeri geldi izine çıkamadım bu sorumluluk yüzünden.
Yanlış anlamayın sadece bir ağabey tavsiyesi, kamuda çekememezlik, ayak kaydırma had safhada inanın çoğunluk göründüğü gibi değil.