Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İyi hissetmediğim zaman karartı gibi şeyler görüyorum..?

Konular
28
Reaksiyonlar
2
Kendimi iyi hissetmediğim, bitmiş olduğum zamanda anlık şekilsiz karartılar görüyorum. İlk başta gözümde problem mi var diyerek göz doktoruna gittim fakat bir problemin olmadığı söylenildi. Nedir bu hangi doktora gitmeliyim?

Halüsinasyon olabilir rahatsızlığın nedir?

Tam net bir tanı konmadı. Paranoya olabilir dendi ağır depresyon dendi. Şekilsiz ve anlık olmasından dolayı varsanı olabileceğini pek düşünmedim

Major depresyon hastalarının %20’sinde psikotik belirtiler görülebiliyormuş,seninki de öyle olabilir.

En doğrusunu doktor bilir.Rica ederim.

Vtecll
Kullandığın bir ilaç varsa belki onun yan etkisi de olabilir🤔
Bu konularda çok fazla bilgi sahibi değilim ama yazılanları okuyunca böyle düşündüm.
Geçmiş olsun 🙏

Sürekli bunalım geçiriyorum. Gözümün önüne siyah şekiller geliyor. Aynı durumda olan?

Küçüklüğümden beri psikolojik rahatsızlıkların var. Tedavi görüyorum. Rexapin, ignis, risperdal kullanıyorum. Geçmiyor rahatsızlıklarım. Sürekli kafayı bir şeylere takıyorum. Sürekli intiharı düşünüyorum. Benim durumumda olan var mı?

Hakan öncelikle Allah şifa versin.Doktora göründün mü?Bence doktora görün daha sonra burda kriterini yap.Bende de iç sıkıntısı oluyor sadece.Normal insanda iç sıkıntısı nasıl oluyor bilmiyorum.Artık hastalık hastası olduğumuzdan aha bende şu rahatsızlık var kesin hastalıktan diyoruz.Halüsinasyon görüyorsan ve intihar düşünüyorsan randevu almakta gecikme çünkü;randevusuz bakmıyorlar.

Vtecll
Doktora gittim gecen pazartesi. Bir tane yeni ilaç yazdı.ignis. risperdal kesti. Şu an lustral rexapin ignis kullanıyorum

İlacın etkisi en az 15 gün sonra görülür.İlaçlarını düzenli kullanmaya devam et.

bende ilaç kullanıyorum hıc bır ılac ıyı gelmedı bana doktor bıseyın yok dıyor ama bende ilaç icmek ıstıyorum bagımlılık yaptı ne onerırsınız acaba durmadan ılac ıcıyorum

Ben de stresli olduğum zamanlarda bana bakan gölgeler görüyorum. Yada siyah insanlar, böyle yanmış gibi. Stres bize hiç iyi gelmiyor. Ama hayat bu, biz uzak dursakta illa bir yerden vuruyor.

Üst Alt