Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İyileştim diye ilaçlarımı bıraktım ama bir haftadır terslikler var..?

Konular
28
Reaksiyonlar
2
2017 Kasım-2018 Mayıs arası varsanılar gördüm, şüphelenmeler yaşadım, takip edilme izleniyormuş gibi şeyler yaşadım. Artık iyiyim ve ilaç kullanmıyorum. Fakat şu 1 haftadır birden şerit şeklinde alakasız yerde ışık görüyorum ve izlenme gibi düşünceler azcık var. En kötüsü aşırı uykum geliyor. Gün içinde uykulu geziyorum hep. 8 saat uyusam da yine uykum geliyor gün içinde. Bunun çaresi nedir yardımcı olur musunuz?

Hiç bir şeyi takma boş ver gitsin, şarkı söyle, kendi kendine konuş o ışık göründüğü zaman sana onunla konuş + Allah ile konuş rahatlarsın dertlerini anlat Allah'a inan çok iyi gelecek....

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

E kardeşim benim, ilaçları bırakırsan tabii ki her şey kötüye gitmeye başlar. İlaçlarını içtiğinde iyi oldun, bıraktığında kötü! Hemen ama hemen yeniden ilaçlarını almaya başla. Kan değerlerin tepetaklak olmuştur ve son onu yukarıda saydığın şekilde yaşıyorsun... "artık iyiyim" diye ilaç bırakamazsın. İlaç konusundaki her kararı doktor verir.

OturanBoğa

Hocam kendimi cidden iyi hissediyorum. Sevinçliyim, beklediğimden iyi geldi üniversite sınav sonucum. Yani ilaçlık pek bir durum yok ki. Sadece uyku kötü ediyor.

doktor gözetimsiz ilaç bırakılmaz. ilaç bırakırken o ilacı azar azar doktor gözetiminde bırakman gerekli.

Coni bosi

Bırakma. Bırakacaksan daha sonra yaptığın şeyden ders çıkartmak için bir defter al ve günlük tut. Sonra aynı hatayı yapmazsın, hiç değilse bu yanlışın bir faydası olur.
Hayatım boyunca ilacı bırakıp hemen 3-5 ay sonra bin beter olmayan tek bir kişi tanıdım. Başka yok...

Bizzat kendim tecrübe ettim, doktor gözetimi altında olmadan aniden bıraktım antidepresanı. sonucuna gelirsek tekrar nükseden hastalık ve ardından bir daha asla düzelmeme oldu.

Coni bosi 1 yıllık ilaç geçmişin bile ok çıkmış beynin yolunu bulur diyorsun. Cahillik mi aptallık mı?
ilaç kullanmayacaksan git bırak. İnsanları kötü etkiler oluşturacak yorumları söylemeyi bırak

Temmuz 2012 yılından beridir.
Bir gün dahi olsun pas geçmedim.

Ben hastanede yatarken doktor Abizol 30 mg birden kesmişti. Ben ertesi günden itibaren durgun, depresif, agresif ve saldırğan duygularım oluşmaya başlamıştı ve neşem kaçmıştı. Şimdi iyiyim 6 çeşit ilaç kullanıyorum ben.

ben bırakıyorum tekrar başlıyorum

İlaçlarınızı kafaya göre bırakmayın. En büyük yanlışı yaparsınız. Ben iki senedir hiç bırakmadan düzenli kullanıyorum gördüğüm halüsinasyonlar kesildi. Kısmi düzelme var. Ve bunu ilaçlara borçluyum.

doktorum bırakıp geri başlarsan başa dönersin demişti ancak yan etki görürsün demişti

ayDÜNYAvazo rexapin sende burun kuruluğu,iç sıkıntısı ,ateş basması yaptımı bir mesajında 3o mg kullandığını yazmıştın.

Evet olanzapin 30 mg kullanıyorum.
Bazen gıcıkla beraber öksürük geliyor.
Bu ilaçtan dolayımı onu bilmiyorum.

Coni bosi 1 yıllık ilaç geçmişin bile yok çıkmış beynin yolunu bulur diyorsun. Cahillik mi aptallık mı?
ilaç kullanmayacaksan git bırak. İnsanları kötü etkiler oluşturacak yorumları söylemeyi bırak

Yorumuna katılıyorum bütün mesajlarında ilaç kullanmamayı tavsiye ediyor 100 kişiden 1 kişi ilaçsız düzeliyorsa 99 kişi eskisinden çok daha kötü oluyor kumar mı bu riske girilir mi.
kendin bu riske giriyorsan gir ama zaten ilaç kullanmada sıkıntı çeken bırakmak için sebep arayan şizofreni hastalarını etkileme.

Üst Alt