Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzindeyim, kilodan hava değişimi alabilir miyim?

Sspsps

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar yokmu yardim edebilecek 181 boyundayim 112 kiloyum izindeyim hastaneye sevk aldim fiziktedaviye belimde 3 fitik ve dar kanal sikintisi var. 3 ay hava degisimi alabilirmiyim sonrasi nasil sonuclaniyorbilgi verirmisiniz

Sspsps

Birliğinin olduğu yerde hastaneye gitmen çok daha doğru olur. Burada acil bir durum olmadığı için askerlik şubesi hastaneye sevk etmek istemeyecektir.

OturanBoğa
Sevk i aldim hastaneye fizik tedaviye gonderdi belimdeki fitiktan dolayi ben fizik tedaviden kendimi dahiliyeye gondertip sonra heyete mi giricem ? Nasil yapicam

Son düzenleme:
OturanBoğa abi bugun egitim arastirma hastanesine endokrin bolumune sevk ettiler ordan heyet e mi sevk ettircem kendimi bilgi verebilirmisin

Sspsps

Evet kardeşimi önce doktora muayene olacaksın, sonra onlar gerek duyarlarsa heyete sevk edecekler

OturanBoğa
Endokrine gittim kadin boy kilo ve kan istedi boy 178 kilo 109.7 bkz mi ne 34.6 yazdi kagida doktor kan i da yaptir oyle gel dedi bende ac olmadigim icin yarina erteledi. Yarin kandan sonra heyete gonderirmi bide bu hastanenin ek hizmet binasi var eski kapatilan askerihastane ek hizmet binasina gonderebirmi yardimlarin icin simdiden sagol abi

Üst Alt