Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir Alsancak araştırma hastanesi'nden ehliyet raporunu alabilen var mı?

raozcevik

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
İzmir Alsancak arastırma hastanesinden Ehliyet raporunu alabilen var mı ?

Koca araştırma hastanesini meşgul etme yaf. En yakın sağlık ocağına git, oradan da veriyorlar bu raporu.

engelli olan kişiler ehliyet ve benzeri raporlar için tam teşekküllü devlet hastanelerinden rapor almak zorundadır sağlık ocakları bu tür rapor veremez

Sağlık kurulu raporu dememiş ama arkadaş, ehliyet için sağlık raporunu sormuş. Tabi yanlış sorulmadıysa.
İzmir'de yeşilyurt devlet hastanesi ve tepecik eğitim ve araştırma hastanesi sağlık kurulu raporu vermektedir.

izmir alsancak ARAŞTIRMA HASTANESİ değil, devlet hastanesi.ehliyet raporu alabilen varmı diye neden sordun.tam teşekküllü bir hastane olduğu için her türlü raporu vermeye yetkili zaten.ehliyet raporu için zaten heyete girmene gerek yok.rahatsızlığın hangi bölümü ilgilendiriyorsa o bölümden rapor alıyorsun.
ben aldım oradan, ama benimki tüm hakların değerlendirildiği bir rapordu, seninki sadece ehliyet için.yani kolayca alabilirsin.

Şöyle ki benim amacım h sınıfı özel donanımlı arac kullanabılır ibaresi bulunan bi rapor almaktı malum surucu kursu bu belgeyi istiyor . daha öncesinde buca seyfi demirsoyda müracaat ettiğimde vicdan meselesi yapıp olumsuz karşılanmıştım. Alsancak arastırma hastanesini öneren oldu Bu konudaki görüşlerini almak için sormuş buludum. Alsancak arastırma hastanesine başvuruyu yaptım 10 aralık tarihine gün verdiler heyete girecekmişim bu rapor için. İnşallah bu seferde prüz cıkarmazlar :D

srhtslymn;

Sen sağlık ocağından aldın mı ?

arkadaşlar h sınıfı ehliyet için sağlık ocağından rapor alınmaz alınsada kabul edilmez yetkili hastanelerden en az 7 tane doktora gönderiler sadece rahatsızlığın olduğu bölüme göndermezler. heyetler bu işi sıkı tutmaya başladı artık kolay kolay h sınıfı ehliyet vermiyorlar gibi geliyor özel tertibatlı olarak.

walentina;

bana neden 20 şubat 2013 gün verdiler yazık arkadaşım verilen kagıdı burda paylaşabilirmsiinz

Üst Alt