Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İzmir Bölge Müdürlüğü'ne atansam yangın tazminatı hakkım biter mi?
nöbet denilen mesaiden sonra santral de 1 veya 2 saat işletme de kalıp yangın olma ihtimaline karşı şefleri ve muhafaza memurlarını bilgilendirmek ve yönlendirmek.
zaten mayıs ayı ıle kasım ayı içerisinde oluyor sadece 6 ay
İzmirde Orman bölge müdürlüğünde de yangın tazminatı var, her ilçede her şeflikte hatta merkezde de var. Mayıs'tan Kasım'a kadar alıyorsun. Nöbet olayına gelince korkacak bir şey yok. Normal mesain 17:30da bitiyorsa 18'de bitiyor hadi bilemedin Bölge müdürü 18:30 olacak dedi en fazla 18:30a kadar görev yaptığın masanda oturuyorsun. Yangına falan gittiğin ya da başka bir yerde asker gibi nöbet tutma durumu falan yok, imkanı da yok. Servisler de 18:30 da kalkar. Yani günde yarım ya da 1 saat mesaiye kalıyosun ve yangın tazminatını alıyorsun. Bu öyle bir imkan ki sadece OGM'de var.
Orman ve Su işleri bakanlığının başka bir kurumunda bu yok. Kıymetini bil teşkilatının. Ayrıca santral nedir ya? Santral en kolay iş. Hatta Ogm'deki en kolay iştir yani. Diğer yerlerde amirin olur onun dediğini yaparsın sorumluluğun olur. İzmirin merkezi olsun ilçeleri olsun rahat olursun , yeter ki çalışma ortamında huzur olsun ya da sen huzuru kaçırma gül gibi geçinir gidersin kardeşim. Hem İzmir OGM çok güzel yerde ağaçlıkların içinde sahile de yakın on numara mekan rahat ol yani. Tayinini de iste bence asalet onayı beklemene gerek yok, doktorundan rapor al tedavisi uzun süreli ve donanımlı hastanede yapılmalıdır diye, o raporla bile izmire tayin olursun.
Eğer dayanamayacak kadar kötüysen şefine durumunu anlat , dediğim gibi doktor kontrolü raporunu da eklersen dilekçene sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Tabi bunlar tamamen tahmin. Gerçekte kurum nasıl bir politika izler bilemiyorum. 1 yılının dolması bir şey ifade etmiyor. Asaletinin onayı hemen olmaz, 10 günlük aday memur eğitimi, 4 günlük hazırlayıcı eğitim, bunların sınavları falan, bunları yaptın mı? Bunları yaptın ve bittiyse yazın yazılır asaletin için.