Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve BMC firmasına teşekkür

wedo

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar geçenlerde site üyelerimizden yarenin konserine gittik ve büyükşehirden otobüs talebimiz oldu aşağıda resimleride bulunan engelli aracını yolladılar.
Bu araçtan büyükşehire 10 adet alınmış ve BMC firmasının kendi üretimi.
Kısaca anlatayım mekanizmayı;
Mekanizma, aracın ortasında bulunan kapıda, 3 basamak var 2. basamağın içinden hidrolik sistemle mekanizma çıkıyor, şöför sadece mekanizmanın katlanan kısmına el ile müdahale ediyor, diğer tüm aşamalar kendiğilinden kumanda ile hallediliyor, t.sandalyeli ve değnekli arkadaşaların rahatlıkla araca binip inmesi sağlanıyor. Bu aracın özellikle ülkemizde yapılması çok onur verici.

harika bir uygulama yöneticileri kutluyorum bende bu araçtan inciraltında özürlü merkezinde görmüştüm yeni projeler mutlaka olacaktır izmir bu konuda öncüdür..

izmirin ilçesinde yaşıyorum.otobüsle izmir basmaneye gideceğm,otogar dan basmaneye engelli otobüsü varmı?varsa saatlerini yazarmısınız arkadaşlar.
tek.sandalyeyle geleceğim,
otobüs yoksa,otogardan basmaneye taksi ne yazar?
lütfen cevaplayın.

Üst Alt