Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir Mangal Partisi için şehir dışından otogara gelecek arkadaşlar..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimse birşey yazmamış, buluşma iptalmi cem'cim?
Uğur KÜÇÜK

Burası gelenlerin yazıldığı liste değil Uğur...
Şehir dışından gelecek olan arkadaşlardan hangileri otogara gelecek onu tespit edeceğimiz başlık burası.
Otogara gelecekleri piknik alanına nakil edeceğimiz için, kaç kişinin olduğunu bilirsek ona göre hareket edeceğiz.
O gün aramızda olacakların listesi bu başlıkta; sanırım senide ekleyeceğiz değilmi Uğur?
http://www.engelliler.biz/forum/sit...martesi-3-izmir-bulusmasi-mangal-partisi.html

Arkadaşlar, 3g'li laptop getirme imkanı olan varsa yanına alsın o gün. Canlı olarak kameredan online odaya bağlanabiliriz. Wireless yok, anca 3g modemi olan varsa işimizi görür.
Öyle bir şansımız varsa cumartesiden önce belirtirseniz sevinirim.

Şu güne kadar otogar bağlantılı geleceğini söyleyen olmadığı için biz kendimizi sadece piknik alanına odaklandıracağız.

Olası bir son dakika durumuna karşı, otogardan gelecek arkadaşımıza yol yardımı yapayım.
İndiğiniz yerden 54 numaralı OTOGAR - KONAK otobüsüne binebilirsiniz. Otogardan kalkış saatleri:
7.45
8.10
8.35
9.00
9.30
10.00
10.30
11.00
11.30
12.00
Konak son durakta inince, hareket memuru yada şöforlere 811 numaralı otobüsü sorun. 811 numaralı otobüs Engelli merkezine giden, engellilere özel otobüstür ve Bahribaba parkından kalkar. Bu otobüsün son durağında indiğinizde kokuyu takip edin bizi bulursunuz çok yakında olacağız.
811 Numaralı otobüsün Konak'taki Bahribaba durağından kalkış yaptığı saatler:
10.00
12.00
14.00
16.00
18.00

Bir kaç arkadaşımız otogara gelmiş olsaydı Lewo arkadaşımız aracı ile gelip yardımcı olacaktı. Son güne kadar bekledik yazan olmadığı için bu şekilde olayı bağlayalım arkadaşlar. Kazasız belasız yolculuklar diliyorum uzaktan gelenlere.

selam :) ben bu gece yolla cıkacağım nasip olursa ..ihtimall sabah 7 gibi ordayım...yazdıklarınızı not alıcam..umarım kaybolmam :p:p:p bana cep numaranızı yazarsanız sevinirim jem beyy..olur ya sorun yaşarım :( ilk defa gelicem çünküü...şimdiden teş.ettim :):):)

slm

arkadaşlar istanbuldada buluşma düzenleyinde bizde gelelim işlerimizden dolayı izmire gelemiyoruzzzzzzzzzz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt