Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir MEB raporlarda çalışabilir ifadesi arıyor mu?

sinerji

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar İzmir Meb raporlar da çalışabilir ifadesi arıyor mu bilgisi olan var mı? Zorluk çıkarıyorlar mı acaba?

Sinerji;
Böyle bir saçmalık olamaz, yani İzmir meb "Çalışabilir" ibaresi istiyo Adana meb istemiyo filan gibi bir tutarsızlık olamaz kimse kafasına göre keyfi işlem yapamaz. Milli Eğitim Bakanlığı hangi yönde açıkalama yapmış ise ona göre uygulama yapılır. Sorun çıkartana, problem yaratana Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nün sitesinde yayınlanmakta olan resmi açıklamayı okumalarını söyleyin.

Bay_Cin malesef bu saçma tutarsızlığın olduğunu forumlardaki görüşlerden anlayabiliyoruz. Aynı yazıyı gösterip çalışabilir yazması şart diyen kişide, çalışamaz yazmaması yeterli diyen kişi de meb memur. Çalışabilir yazmadığı için geri çevrilen kişilerde var bu durum sorun olmadan işlemlerini tamamlayanlar da var. E tabi haklısın böyle bir sorunla karşılaşırsak personel işlerini arayıp ilgili il in meb ini bilgilendirmesini istemeliyiz.

ben izmir meb ile görüştüm rapor sürekli ise hiç bi problem yok dediler. rapor ,diploma fotokopisi bi adet fotoğraf bu iş tamamdır:=)

çok teşekkürler Gülenkız içimi rahatlattın valla:)

örtmen sınavına gıreceklerde aranıyor calısabılr demesı

benim raporumda ağır işlerde çalışamaz yazıyor memur diğer memura sordu ağır işlerde çalışamaz yazıor ne yapalım dedi memurda al kaydını devlet işinde döküm işiyle uğraşak değilya dedi....

Paranoya hangi meb kabul etmiyor yani nerde duruyorsun ?

Üst Alt