Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir Milli Eğitim'den alınan giriş belgesi mühürlü olan var mı?

azize1983

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
ben mem'den aldım fakat mühürsüz ve imzasız. ayrıca siyah beyaz bir çıktı sadece. pazar günü sorun çıkmasından çekiniyorum...

:confused:

arkadaslar ne demek ıstedıgınız tam bellı dııl ama sunu soylıyeyım sınava kadar o aldıgınız sınav gırıs kartı cıktılarını ıl mııllı egıtım mudurlugune gıdıp atama burosu sefıne ydı sanırsam imza ve kaselettırın sonra da kayıt burosuna gıdıp muhurlettırın. yoksa sınava almaz lar haa :)

ben konuştum izmir milli eğitimle mühüre gerek yok sadece çıktı veriyoruz dediler hatta gitmeme bile gerek yokmuş kendim çıkartsaydım.

halit sen izmirde mi giriyorsun.anlaşılmıycak bir şey yok izmir memde sınav giriş belgeleri mühürsüz ve imzasız verildi bana herkese mi böle verldi diye açtım başlığı.

konya meb ın bana soledıgı muhur ve ımza sart cıktıyı kendın cıkrabılırsın ama ımaz ve muhuru yaptırman gereklı yoksa sınava gıremessın dedıler.cıktıyısa mebden aldım muhur ve ımzaladılar.bıde sınav gırıs belgemı almamdan dolayı lıstedekıo ısmımın karsına ımza attım..aldı dıye...

Enteransınız arkadaşlar imza ve mühür şart deseler gitmeye mi üşencez

ya anlatamıyorum galiba.ben memden aldım giriş belgemi.benimki mühürsüz imzasız.başkalarına verirler mühürlü imzalı.onun için açtım başlığı.bu şekilde olan var mı diye.ama herkese bu şekilde imzasız mühürsüz verildiyse sorun yok demektir..(izmir için söylüyorum başka iller değil)

aslında tüm iller için böyle olması gerekiyordu ama biz iş yapıyoruz havası vermek için bazı iller illede mühür basacaz yoksa almayız falan dediler.

Ben sakaryadan girecem kendi bilgisayarımdan çıktı aldım.

Telefonla aradım mühürsüz olmaz dediler.

bende bazı illerde mühürsüz oluyor neden burada böyle dedim.

Bize söylenilen bu imza ve mühür şart dediler.

Bende izmirde girilebiliyorsa bende mühürletmeye gelmeyecem sizde sınava almayın bakayım dedim. Siz bilirsiniz nasıl yapmak istiyosanız öyle yapın dedi :)

Kafalarına göre mühür basacaklar diye 60 km git 60 km gel 120 km yol gidemem.

yaa arkdaşlarr bu konu benimde kafamı karıştırdı... ben rize meb den aldım imzalı ve mühürlü... zongudak ve izmirden alan aradakşalrım var imzasız ve mühürsüz... ayrıca sınav giriş yönetmeliğinde mebin yapacakalrı bölümde belgelri imzalayıp mühürlenecek diye bi kısım vardı... kafalarına göre takılmışlar kimi imzalamış kimi imlatamamış... ben rize meb e gittimde çıktılar hazırdı... çıktıların hepsi mühürlü ve imzalıydı...

Üst Alt