Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İzmir tepecik hastanesi'nden askerliğe elverişli değildir raporu aldım. Kati rapor..?
Bende elverişli değildir raporu aldım ankarada. Askerlik şubesi tamam muafsın dedi bende tekrar bişey gelecekmi evrak vs. dedim belli olmaz zaten gerekte yok dedi. Rahatsızlığım nörolojik Polinöropati cıdp
Umut bende şuan askerim şırnak da. Kilodan önce 3 ay sonra da 1 ay hava değişimi verdiler. 4 aydır evdeyim. Cuma günü hastaneye gittim kalp doktoruna. Kalbim de ağrı oluyodu. Doktor yağlanma ve ritim bozukluğu var dedi. Nabız 130 çıktı. Bununla ilgili rapor verdi kanıt olsun elimde diye. Ben yarın sırnağa gidicem 4 ay aradan sonra. Benim durumum ne olur sence
herkullekk
Merhaba. Allah şifamızı versin. Ben 4 yıldır tedavi görüyor, ivig alıyorum. Cıdp hastalığı vücudumun her yerine vurdu kısmen. Ben askerlik şubesine gittim. Dışkapı mevkiye sevk ettiler. Tedavi gördüğüme dair emg raporları, hastane epikrizleri vs. %52 engelli raporumu Tüm belgeleri götürdüm nöroloji doktorlarının hepsi toplandı muayene ettiler. Ben parmak ucu ve topuk üstü yürüyemiyorum. Yorulduğumda çömelip kalkamıyorum. Dışkapı elverişli değildir raporu verdi. Kendini iyi izah et. Ne derece rahatsızlığın bilmiyorum ama Cıdp hastası askerlik yapamaz.