Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir ve çevresinde Kalça Protez Ameliyatı olan arkadaşlar..?

nailakar

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamun Aleykum,

Her iki kalcasinda da kalca eklem problemi olan ve protez ameliyati olmasi gereken birirsiyim. Kalca ameliyati olmak icin beni cesaretlendiren, ameliyat oncesi ve sonrasi yasadiklarini bizlerle paylasan arkadaslara ve siteyi kuran ve yoneten arkadaslara cok tesekkur ederim.

Izmirde ikamet etmekteyim. Izmir ve yakin cevresinde yasayan ve bu ameliyati olmus arkadaslardan doktor-hasta iliskisi iyi, tecrubeli, paragoz olmayan doktor tavsiyesi rica ediyorum. Ayrica bu ameliyati olup, iyi ve kotu yonlerini biribir tartisabilecegim Izmir veya yakin cevresindeki arkadaslarla gorusmek arzusundayim. Duyarsiz kalmayip bu cagrima cevap veren ve bu hastalikla ugrasan herkese saygi ve sevgilerimle.

Nail Akar
Tel: 0537 351 8194

Selamun Aleykum

Merhaba nail bey ben izmir deyim ve burada ameliyat oldum çok ama çok mükemmel bir hocaya ben ameliyat olalı 2 ay oldu ve tüm yaşadıklarımı gün gün ayrıntılarıyla yazdım benim yazdıklarımı bulup okursanız size çok faydası olacaktır. Geçmiş olsun ...

ha bu arada benim hocam ege Üniversitesinde düşünürseniz ve hala ameliyat olmadiysaniz size isim verebilirim. Ayrıca sormak istediğiniz sorular varsa cevaplarım ama benim hocam mükemmel bir hoca ben cook araştırdım.

Üst Alt