Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir'de Akülü Sandalye ihtiyacı olan varsa acil bana ulaşabilir mi?

Venüss

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,

Elimde İki adet Akülü Tekerlekli Sandalye Mevcut Çevrenizde bedensel engelli ve maddi durumu kötü olan ailelere sandalyeleri hediye edebileceğimiz birileri varsa bana dönebilirmisiniz?
Bayram öncesi iki kişi bile olsa mutlu edebilirsek ne mutlu bize:))

Merhaba Tamer bey, Maalesef İzmir olması gerekiyor.

Arkadaşım merhaba sana bi tavsiye Balçova da bir gönül lü ögretmen arkadaş ım var Balçova da kimsesiz ler yurdu yada çocuk Esirgeme gibi bi yer orada ihtiyaç sahibi çocuk lar olduğunu biliyorum istersen gidip kendin direk verebilir ssiniz basın sitesi ayşe sevinç solmaZ REHABİLİTASYON çocuk yuvasında madem ihtiyaç sahibi arıyosunuzki bencebdirek buraya gidion çocuk ları görün

Merhaba Arkadaşlar,
Akülü sandalyeler İzmir Engelsiz Yaşam Derneğinden Gülgün hanım sayesinde ihtiyaçlılara ulaşmıştır..

Teşekkürler..

Venüss Sonuçta ihtıyaçlı birisine gitmiş gule gule kullansın.Gösterdiğiniz hassasiyet için tekrar teşekkür ederiz

Çok güzel, duyarlı bir davranış... Ne güzeldir beklentisiz vermek, vermenin zevkini tatmak.
Hayatta her şey o güzel gönlünüzce gerçekleşsin inşaallah.

Çok teşekkürler :) Keşke elimden fazlası gelse :(

akülü sandelye

elinizde 2 adat akülü sandwlye olduğunu ögrendim şayet duruyorsa ihtiyacım var. izmirde değilim kahramanmaraşta yaşıyorum. adresim afşin ilçesi tanır mahallesi tanır ilköğretimokulu yanı afşin kahramanmaraş
tlf 05059661358

Üst Alt