Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir'de balayı için otel tavsiye eder misiniz?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar
21 nisanda allahın izni ile yuvamızı kuracağız.balayı için izmire yakın bir otel arıyoruz.izmirin ilçeleri ve çevre illerde tavsiyelerinizi bekliyorum...

Allah mesut etsin.. Malesef bilmiyorum ama mutlu huzurlu bir balayı ve sonrası dilerim :rolleyes:

Öncelikle mutuluklar dilerim. Bende İzmir'de olduğum için nikaha gelmek bile isterim.

Engellilik durumunu bildirirseniz yer önerebilirim. Tekerlekli sandalye mi, değnek mi, hiçbiri mi gibi:)

öncelikle mutluluklar Allah mesut etsin size çeşme şerıtın oteli önerebilirim ömür boyu mutluluklar:)

arkadaşlar iyi temennileriniz için teşekkürederim darısı tüm bekarların başına inşaallah.
ikimizde görme engelliyiz.özel donanımlı bir otele gerek yok.muhafazakar oteller ve herşey dahil önceliğimiz.izmire yakın yerler olursa memnun oluruz.izmir ilçeleri aydın muğla vs...
tabi hepinizi beklerim buyrun gelin inşaallah

m ne yazık ki asya club nisan ayında kapalıymış...arkadaşlar yokmu aranızda başka tavsiyede bulunabilecekleriniz...

Aydın Didim - Caprice Thermal Palace var
Caprice Thermal Palace Bodrum Havaalanı'na 70 km uzaklıktadır.
• İzmir Adnan Menderes Havaalanı 140 km
uzaklıktadır.
• Karayolu ile Kuşadası'na 60 km.
• Denizden Bodrum Yalıkavak'a sadece 19 mil
(32 km) uzaklıktadır.
• Otelimize Söke-Bodrum yolunu takip ederek
Didim yol sapağına girmeden 3km ileride
Akbük yol ayırımından direkt ulaşabilirmişsiniz

Caprice Termal (Thermal) Otel Didim Akbük Koyu

Caprice Termal (Thermal) Otel Didim Akbük Koyu

nisanda kişi başı günlük fiyat 23 euro (53.8 tl imiş)

illa islami otel demezseniz, ben Sheraton Çeşme derim..

blake caprice ye ulaşamadık ki bi türlü telefonları cevap vermiyor.termalmiydi ya caprice?yani odalarda termal su falan var mı?
nova illa islami demiyoruz tabiki sheraton çeşmede olur tabiki gittinizmi oraya siz peki?merkeze yakınmı uzak mı?

ben çeşmede eğitim nedeni ile 5 yıl bulundum.. sheraton otel ve ılıca otel ılıca merkezde bulunuyor.. izmirden şaksi aracınız ile giderseniz 1 saatte filan çeşmede olursunuz.. eğer çeşme seyahat ile giderseniz (çeşmeye giden tek firmadır) eğer altındağ ya da bizler bornova terminal derdik terminalden giderseniz 2 saat üçkuyulardan giderseniz yine 1 saatte çeşmede olursunuz.. çeşme dalyan mevkiini tercih ederseniz orada da ontur otel var.. oda 5 yıldızlı.. çeşme merkezde isterseniz pırıl otel ve daha irli ufaklı çok otel var.. ayrıca nisan ayında alaçatı'da da sezon yavaş yavaş açılmaya başlar..

ayrıca turizm sektöründen biri olduğum için seyahat acentesinde çalışan arkadaşlarımdan bilgi alabilirim arzu ederseniz..

allah mutlulugunuzu ömür boyu daim etsin inşallah,bence izmire gelin çok güzeldir,size kordonda çay ısmarlamak isterim.

jem abi,bu dediğin otelin haziran fiyatını senden sonra öğrenebilrmym

aydında caprispalas diye bır otel var sanırım kul adsı muhafzakar bir otel bence netten bır arastırın derım.

Üst Alt