Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir'de bedensel engellilere uygun yüzme havuzları var mı?

shifty

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar neden bu sitede hiçkimse günlük hayatında gittiği mekanları başkalarıyla paylaşmıyor? İzmir'de yaşayan kişiler yüzmeye nereye gidiyorlar mesela? Bir sürü havuz var ama hangisinde bedensel engelliler için lift var? Benim bildiğim sadece Balçova Termal'de var. Oraya gitmek isteyenler sorun yaşamazlar. Ancak orası da sıcak su sonuçta. Yazın insan soğuk su arıyor haliyle. Deniz olarak da Seferihisar Akarca plajında denize kadar palet ile yol yapmışlar orayı kullanıyorum. Bu konuda bana bir çözüm bulun lütfen. İzmir Belediyesi'nin sitesinde Celal Atik'in yazın engellilere ücretsiz olduğunu yazmışlar ancak orada da transfer söz konusu değil.

Bu konuda deneyimi olan arkadaşlar varsa, lütfen yazsın

Çeşme Belediyesi engelliler için Çeşme Plajında bir bölüm düzenlemiş ,ÇeşmePlus otelinin hemen bitişiğinde ve Millipark'a çok yakın.örneğin tekerlekli sandalyenizle,kanadyenle denize sıfır gidebiliyosunuz ulaşım kolay, ayıca şezlong ve şemsiye ücretsiz olarak verliyor.

Seferihisar da çok sevdiğim bir yer.hizmetlerinden dolayı her iki belediyeye çok teşekkürler.

Evet ya izmirde engellerin gideceği yerler yazılsa gerçekten çok güzel olur özellikle tatil planı yaparken neresi uygun, uygun değil karmaşasından kurtulmuş oluruz.

Üst Alt