Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir'de Duru Ortopedi & Protez firmasını tavsiye ederim

hayrettin

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben izmirde DURU ORTAPEDİYLE TANIŞTIM o kadar iyi insanlarki cok iyi esnaflar
pretezimi onlar yaptı cok memnunum
tüm arkadaşlara tavsiye ediyorum ve kefilim esnaflık budur tamer bey teşekkürler

duru ortapedi karşıyaka devlet hastanesi yanı TEL 05325265684

SAYGILAR

bugün yine cigli duru ortapediye gittim pretezmi devlet hastanesinde yazdırdık haftaya takacak şu an geciciyi kullanıyorum cok iyi arkadaşlar bu kadar sıcak dürüst esnaf görmedim helal olsun Mutlu bir şekilde evime geldim teşekkürler DURU ORTAPEDİ SAGOLUN:)

tabiki bedava yapıyo cünkü sigortam karşılıyo benim evimle aramız 55 kilometre götürüyo getiriyo herşeyden önemlisi bir hastaya davranışı mükemmel güler yüz cok onemli tabii:D

Okuduğumuz bilgilere göre ' duru ortopedi tüm ülkede , atölyesi bulunan ortez protez uygulaması yapan tüm ortopedilere örnek olur inşallah.

pretez ve mutluluk

arkadaşlar ben dün yeni silokon laynıır pretezimi İZMİR CİGLİDE DURU ORTAPEDİDE TAKTIRDIM arabama bindim düz vites kendim evime geldim beni güler yüzleriyle hasta piskolojisini bilerek beni agırladıklarından dolayı kendilerine cok teşekkür ederim ha tamer bey simay medikalin eski ortagıymış bilmiyordum bilenler bilir tabii mutluyum allah da onları mutlu etsin saygılar:Dnot- merdivenleri hic bir yere dokunmadan inip cıkıyorum:D:D:D

adınıza sevindim hayrettin bey.bağımsız olarak hareket ediyor olabilmek çok güzeldir.
hayırlı olsun

arkadaşım teşekür ederim allah kimseyi kimseye bagımlı yapmasın olanlara allah sabırlar ve saglık versin amin

başarının sırrı

Ne mutlu bize ki; seni böyle mutlu,kendine güvenen ve bağımsız olduğunu anlatan ifadeler kullanabilirken görmek ve dinlemek işimizi daha da çok sevmemize ve daha çok insana yardımcı olabilme hevesine sahip oluyoruz.ama şunu unutmaki bu işteki başarının büyük bir kısmı sendin ; çünkü inandın,istedin ve başardın (seninle sadece birkaç ay önce tanıştık ve ilk geldiğinde bana yürüyebilecekmiyim diye sormuştun?bende sana bir gün buradan yürüyerek gideceksin demiştim şimdi ise manisa dan izmire tek başına gelip gidiyorsun artık bağımsızsın istedin ve başardın)zaten başarındaki en büyük sır sensin.iste ve başar ...saygılarımla

merhaba arkadaşlar .. duru ortopedıye bir övgüde bendenn .. tamer kardeşim ve eşi çok güleryüzlü ler.. esnaflıkları çok düzgün.. ve bir o kadarda insani ilişkileri mükemmel..müşteriyi fazlasıyla tatmin ediyor .. başarılarının devamını diliyorum ..

evet vedat diyecekler nakadar abarttılar degil gercekten bu övgüleri hakkediyorlar herşey gönüllerince olsun saygılar

merheba vedat abi ben burcu:övgülerin için teşekkürler,düşüncelerin karşılıklı memnun olduğunu bilmek bizim adımıza çok mutluluk verici bu arada protezin nasıl?bir sıkıntın olursa lütfen bize ilet...

merhaba burcu hanım .. protezim iyi dişi ağrıyordu vurdum bidene kesildi ağrısı :)) evde degneksız yuruyorum artık .. ama dısarıya tek canedyenle cıkıyorum ne olur ne olmas .. sol bacaktakı kırık ıyıce kaynamadan fazla yuk vermemeye ozen gosterıyorum . sanırım gudukte ıncelmeler basladı .ince corabı gıyıyorum laynırın uzerıne ..tamerden pimi beklıyorum hatırlatırsanız sevınırım hoscakalın ..

hayırlı olsun fakat ''reklam kokan hareketler bunlar'' diyorya onun gibi olmuş.Sayfanın yarısına sadece sen yazmışsın.Her üye ortopedici ve medikalcisine 6 kere teşekkür etmeye kalkarsa vay sitenin haline..

ayşenur kardeşim .. memnun olan memnunıyetını dıle getırsın .. şikayetci olanda şikayetini .. umulurki bu konu üzerinde arayışı olan bir kardeşimiz doğru yönlendirilmiş olur..birçok şey kokan sitemizde hakk edene reklamda koksun birazcık :)

azına saglık vedatcım biz nelerden rahatsız oluyoruz fakat saygı duyuyoruz vedat gecmiş olsun

ürünler

kadıköy medikal ortopediye yaptırdığım,yaklaşık 3 milyar ödediğim protez 6 ay sonra çatladı,sinirimden firmaya gidemiyorum..bantla sardım..

ksk devlet hastanesinin neresinde bu yer

niko acil tarafında köşede sen gidemessen sana gelirler tavsiye ediyorum

Merhaba arkadaşlar ben 5 yıl önce tamer beyle tanıştım ve iki kol dirsek altı protez ve diz altı protezimi yaptı. Benimle bir abi kardeş gibi ilgilendi gerçekten hasta piskolojisiden çok iyi anlıyor.protez kullanan herkeze tavsiye ediyorum yaptıgı protezlerden çok memnunum ve dahala kullanmaya devam ediyorum.15 yıldır deneyimiyle ben ve benim gibi arkadaşlarla ilgilendigi için tamer beye içtenlikle çok teşekkür ederim.

Sayın hayrettin ve vedat bey ..bende Tamer bey -i yaptıgı işi kutsal sayarak hastasına en iyi hizmeti verdiginin canlı tanıgıyım.Her iki ayak diz altı harmoni protez kullanıcısıyım.2 yıldırlı cok rahat ve estetik olarak hareket safamı bana fazlasıyla kazandırdı..

Duru ortopedi Çalışanlarına ve çok kıymetli Tamer bey-e Teşekkürlerimi Sunuyorum.

Bende Tamer bey ve Burcu hanim ile bu hafta tanistim... ortezimi duzeltti ve insallah bana yenisini yapacak.. Hayrettin bey, Erdal bey ve daha bir cok arkadasin dedigi gibi.. isini severek yapan ve bizleri rahatlatmak icin ugrasan bu iki guzel insana kalben tesekkur eder ... basarilarinin devamini dilerim.. allah onlar gibi insanlari eksik etmesin..yoksa ne yapariz biz??

yahu bir benmi sevmiyorum bu duru ortopediyi :) tek kalmışım tüh :)

sayın mevlanauysal sanırım sektörel anlamda rakipsiniz duru ortopediyle ..sevmeyişiniz ondandır :D siz genede sevin siz sektördekiler ne kadar birbirinizi sever ve yardımcı olursanız, dolaylı olarak hastalara yardım etmiş olursunuz :)

hayrettin sanslısın cünkü bedavadan yaptırmsın :))

bizde dünyanın parası gidiyor

açıkcası tamer abinin böyle övülerek burda görülmesi benim çok hoşuma gitti ve tamer abiye samimiyetimden dolayı burdan bi latife yapıyım dedim.birde meyvesi olan ağaç herzman taşlanır.bizler herzaman bir birimizin yardımına koşan destekleyen ve fikir cimlastiği yapan kişileriz. bizde rakip olmaz zorbey kardeşlik ön planda oynar bizim için. sevgilerimle.

yaklasık 1 aydan berİ duru ortepedİ ile çalısıyorum ve ailemden oldular paran yoksa da sana bİ sekİlde yardımcı oluyorlar HERSEYİN PARA OLMADIĞINI onlarda gördüm EMEK YETENEK İŞÇİLİK BİDE ALLAH KORKUSU HELAL SANA TAMER USTA ELLERİNE SAĞLIK YAKINDA BENDE VİDEO MU ATARIM BU SİTEYE :p

Üst Alt