Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir'de EKPSS başvurusunu nereye yapılacak..?

karargahx

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar izmirde güney tarafta başvuran arkadaslar varmı ben aile sosyal politikalara gittim islerimi hallettimde ösym kayıt bürosuna gittim adam biz almıyoruz ösym koordinatrlugune gidiceksiniz dedi ... Herhangi bir liseden kayıt yaptırabilen varmı ?

ben varım buca endustrı meslek lısesınden yaptırdım işlemlerimi

Arkadaşlar izmir buca aile ve sosyal politikalar müd. nerede bilen varmı?

Müdürlük çankayada arkadaşlar Konak Vergi Dairesi karşı çaprazında .. gümrüğe doğru giden otobüslerin fuar alanından döndüğünde ilk durakta inin hafif geriye doğru yürüyün vakıfbank hizasında

duygu 876 şirin evler arabasına bın buca endustrı meslek lısesınde ın buca endustrının arka kısmında aklıyor zaten gıttın yer huzurevi çankayadakı oraya yonlendırıyor buca sosyal hizmet merkez binası şirinkapı mah.1036sk.no :2 evka 1 unutma 876 arabasına bın şirinyerden kalkıyor

güneyde oturanlar bucadakıler Çankaya evka 1 dekı buca sosyal hizmet merkez binasına yönlendiriyor boşuna cankayaya gitmeyın

yaptım vizyon arkads

buca sosyal hizmet tel 4420226,27,28

ben geçen sınava girmiştim şimdi sadece eğitim durumum değişti. eğitim durumumumun değiştiğini beyan eden belgelerle birlikte buca ticaret meslek lisesine gideceğim. bakalım bir aksilik çıkarmazlar inşallah. fakat benim kafama takılan birşey var ben genel amaçlı dilekçeyi başvuru yerine mi vereceğim belgelerle birlikte yoksa ösym mi kargo ile mi göndereceğim

vizyon o konu hakkında hiç bir bilgim yok zaten aıle sosyade doğru duzgun bır sey bılmıyor sen onu ÖSYM ara sor en net cevabı onlar ver
yor

arkadaşlar ben karşıyaka tarafındayım nereye başvuru yapıcam kayıt felanda yaptırmadım lütfen zaman geçmeden bana cevap verirmisiniz ,şimdiden teşekkürler..

Kınık, Dikili, Bergama, Aliağa, Foça,Menemen, Çiğli, Karşıyaka, Bayraklı, Bornova ve Kemalpaşa ilçelerinden başvuru yapacak engelli bireylerin
Karşıyaka Sevgi Evleri Çocuk Yuvası Bahçesinde bulunan Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde ön kabul ve taahhüt beyanı alacaksınız sonra bankaya 25 tl yatırıp
ösym şifreniz varsa kendiniz kayıt yaparsınız yoksa okulda yaptırırsınız

umarım yardımcı olmuşumdur.İyi akşamlar

karsıyaka alaybeyde cocuk esırgeme var orası aıle polıtıkalara baglıdır ordan yapcan

rıxa ederım duygu arkads
şemi aıle soyalı ara söylerler kuzeyı hıc bılmıyom

Duygu Akın ve Ahuse arkadaşlarım çok teşekkürler degerli cevaplarınız için:)

duygu3589;

2012 de hıc gırmedım 25 tl yatırdım ama osym sıfremde engel durumum gorunmuo sanırım onlar eklıo ben kendım yapamıom cunku degısıklık yapma hakkkına sahıp oldugumu gosdermıo karsıyakadan sonra yapılcak mı kendımız ayarlayabılcekmıyız

bornovalılar için karsıayaka gıtmek cok sacma yaw izban gıdıyomu buraya?

alaybeymı karşıyaka duragımı sandalyeyle gıdıcem ona gore?

başvuru formunu nereden cıkartırcaz?

aloooo yokmu bılen.

k.yaka sevgi evleri çocuk yuvası izban k.yaka durağında in 150 metre ilerde. ben bugün yaptırdım

orada başvuru formu falan hepsi var

musty35;

otobüsle gidebilirsiniz yalnız otbüsden sonra baya mesafe var metroyla gelin daha yakın yürüme mesafesi daha az metroyla...

ben bu gün gittim karşıyaka alaybeye ilk okul mezunları için kura henüz başlamadı dediler başlayınca haberleşelim arkadaşlar banada haber verin lütfen...

2012 başvuru yapmayanlar kendileri ösym den kayıt yaptıramıyorlar. ÖSYM başvuru merkezine gitmek gerekiyor.

Bugün tüm işlerimi halletim bitti. şükür ya artık sınava az kaldı herkese başarılar dilerim

Üst Alt