Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir'de EKPSS kuraları için nereye başvuru yapacağız?

şem_i

Aktif Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar izmirde nereye başvurucaz kura için bilenler lütfen cavap versin ösym tellerini sürekli arıyorum bi cevap vermediler...:(

basmanede aile sosyal politikalar il müdürlüğüne,aynı zamanda k,yaka-karabaglardada ilçe müdürlükleri,

Basmane İl Müdürlüğü:
İzban ve metro ile Basmane istasyonunda inebilirsiniz.
Veya Basmane yönünden geçen otobüsleri kullanabilirsiniz, durak aynı caddede 30m ilersindedir.

kelebekcim ,cem abi ve murat bey hepinize çok teşekkür ederim cevaplarınız için bu gün ziraat bankasından ödeme yaptım basmaneye dogru yola çıktım ama şöför yolun kapalı oldugunu ve oraya gidemiyecegimi söyledi bende geri döndüm yarın inşallah tekrar denerim...

allah kolaylık versin :) ewet bu gün ordaydım,somanın yasını tutuyorlarmış,ama trafiği felç ettiler,traji komik olaylar :) yazık

baglı oldugun yerin aile ve sosyal politikalar binasına gidiceksin izmirin neresinde oturuyosun ilçe söylersen tam yerini tarif ederim sana tabi biliyorsam

KINIK, DİKİLİ, BERGAMA, ALİAĞA, FOÇA, MENEMEN, ÇİĞLİ, KARŞIYAKA, BAYRAKLI, BORNOVA VE KEMALPAŞA ilçelerinden başvuru yapacak engelli bireylerin Karşıyaka Sevgi evleri Çocuk Yuvası bahçesinde bulunan Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezine(Bahriye Mah. Yaşar Aksoy Sok. No2 Alaybey Karşıyaka Tel: 0232 369 46 63- 364 88 70

SELÇUK, ÖDEMİŞ,BEYDAĞ,TORBALI,TİRE, KARABAĞLAR,NARLIDERE,BALÇOVA,ÇEŞME,URLA,BAYINDIR,MENDERES,GAZİEMİR,GÜZELBAHÇE,SEFERİHİSAR İLÇELERİNDEN ise Aydın Mah. 4280 sok. no :8 karabağlar adresindeki Karabağlar Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğüne

( karabağlar sosyal hizmet müdürlüğü için karabağlar karakolundan önceki durakta inin, biraz iç kesimde kalıyor, inince birine sorun kesin söyler bulması basit :) )

BUCA VE KONAK ise Buca Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğüne Şirinkapı Mah. 1036 sok. No:2 Evka 1 , tel 0232 442 02 26-27-28

arkadaşlar dün il müdürlüğünde,bir şeye şahit oldum 2006 tarihinden eski raporu almadılar,yenilenmesi istendi izmirdeki arkadaşların dikkatine

arkadaslar parayı yatırdıktan sonra ösymnin sitesinden bir belge almak lazımmış nerden alınıyor bulamıyorum

derken buldum yinede teşekkürler

cevaplarınız için çok teşekkür ederim ben karşıyakadayım...

selam cocuk yurdu var alaybeyde ordan nengelli belgeni naylatarak aile sosyal bakanliktn bir belge aliyorsun , ziraat bankamaktıkten ucretı odeyıp kıbrıs sehıtlerındekı osym merkeze basvurabılırsın .ben oyle yapmıstım sınava gırerken...

Üst Alt