Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İzmir'de EKPSS kursuna katılamak isteyenler buraya yazabilir?
arkadaşlar izmir beyaz ay dernegi açıcak salih arıkan bey 6 kişi bulabilirsek ekimde açılacak beyaz ay dernegi izmire yazın ieltişime geçin yada bana y
izmirde yaşayanlara durulur arkadşlar 2 kişi olduk 4 kişi kaldı katılmak isteyen bana yazsın
arkadaşıma önermek istiyorum ama en net ekpss sınavı ne zaman
sınav hazırlık çalışmaları nerde yapılcak
ücretlimi ücretsiz mi bu konuda detaylı bilgi yazmıyorsunuz ve neden 6 kişi ile sınırlı
bilgilendirirseniz sevinirim
6 kişi ile sınırlı değil ne kadar çok kişi olursa okadar çabuk açılır biz kimseyi bulamayız düşüncesiyle 6 kişi yazdık. ücretsiz kurs vericekler , sınav 2020 nisanda yapılcak. kursun yapılacagı yer konak izmir beyaz ay dernegi binasında inretnetten bakarsanız yerini görürsünüz salih beyin telefonu 0506 5149693 iletişime geçin kendisiyle
Türkiye Beyaz Ay Dernegi izmir şubesinin ekpss kayıtları başlamıştır. kursa katılmak isteyenler engelli raporu nüfus cüzdanı ve diplomalarıyla dernege başvuru yapacaklar başvuru bitince dilekçeyle halk eğitime halk eğitime başvurulcak ve engellilere uygun okul verişlmesini istencek süreçin uzamaması için ve kursun hemen başlaması için başvuruda bulunun arkadaşlar, beyaz ay dernegi isteyen arkadaşlara gönüllü olarak ücretsiz takviye dersler verecek bilginize...
merhaba EKPSS için kitap almayı düşünüyorum fakat kitaların üzerinde genellikle ortaöğretim önlisans ya da tüm adaylar yazıyo ben direkt lisans olana ulaşmaya çalışıyorum ama bulamıyorum asıl bir yol izlemeli ?