Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir'de EKPSS kursuna katılamak isteyenler buraya yazabilir?

ahuse

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar izmirde oturup ekpss kursuna katılmak isteyen varsa bana yazsın 6 kişi olursa ekimde kurs açılacak bilginize

nerde açılıyor kurs halk egitiminmi?

arkadaşlar izmir beyaz ay dernegi açıcak salih arıkan bey 6 kişi bulabilirsek ekimde açılacak beyaz ay dernegi izmire yazın ieltişime geçin yada bana y

izmirde yaşayanlara durulur arkadşlar 2 kişi olduk 4 kişi kaldı katılmak isteyen bana yazsın

furkan bey beyaz ay dernengi izmir şubesi salih arıkan beyle iletişime geçin

ahuse

arkadaşıma önermek istiyorum ama en net ekpss sınavı ne zaman
sınav hazırlık çalışmaları nerde yapılcak
ücretlimi ücretsiz mi bu konuda detaylı bilgi yazmıyorsunuz ve neden 6 kişi ile sınırlı
bilgilendirirseniz sevinirim

6 kişi ile sınırlı değil ne kadar çok kişi olursa okadar çabuk açılır biz kimseyi bulamayız düşüncesiyle 6 kişi yazdık. ücretsiz kurs vericekler , sınav 2020 nisanda yapılcak. kursun yapılacagı yer konak izmir beyaz ay dernegi binasında inretnetten bakarsanız yerini görürsünüz salih beyin telefonu 0506 5149693 iletişime geçin kendisiyle

Ben de İzmir'deyim Salih Bey ile de iletişime geçtim. Sayıyı toplarlayıp bir an önce açtıralım inşallah.

Türkiye Beyaz Ay Dernegi izmir şubesinin ekpss kayıtları başlamıştır. kursa katılmak isteyenler engelli raporu nüfus cüzdanı ve diplomalarıyla dernege başvuru yapacaklar başvuru bitince dilekçeyle halk eğitime halk eğitime başvurulcak ve engellilere uygun okul verişlmesini istencek süreçin uzamaması için ve kursun hemen başlaması için başvuruda bulunun arkadaşlar, beyaz ay dernegi isteyen arkadaşlara gönüllü olarak ücretsiz takviye dersler verecek bilginize...

Kursa katılmayı isterim ama kızımın okulu var.öğlen 2 de bitiyor.öğle sonrası verilirmi yoksa sabahtan mı başlar

hazanay2121
hazanay hanım sabah ve öğle grupları olucak

hangisi size uyarsa katılabilirsiniz

Merhaba izmir deyim bende katılmak isterim. Hafta sonları müsaitim sadece ama

selamlar arkadaşlar ne oldu kurs işi başladınızmı?

merhaba EKPSS için kitap almayı düşünüyorum fakat kitaların üzerinde genellikle ortaöğretim önlisans ya da tüm adaylar yazıyo ben direkt lisans olana ulaşmaya çalışıyorum ama bulamıyorum asıl bir yol izlemeli ?

Merhaba Akıllı Adam EKPSS Lisans Kitabı var. Kapağı yeşil veya Murat Yayınlarının vardı. Ben hazırlandığım dönemde. Onlardan çalışabilirsin.

beyaz ay dernegine müracaatta bulunmamız lazımmış ki yeterli kursiyer olursa kurs açılacak ögrenci olmadan kurs açmazlar...

Verilen telefon numarasına ulaşamadım da ilerleyen saatlerde tekrar ararım o halde

ahuse

selam ben izmirde oturuyorum acaba kurs olayı noldu açıldı mı? yada kurs veren bi yer varmı

özgür91
yeni arayıp sordum henüz başlamadı kursumuz dedi,ler bence tatilden sonra açılabilir...

Üst Alt