Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir'de EKPSS müracaat yeri hakkında..?

nurse1988

Üye
Konular
65
Reaksiyonlar
0
ARKADAŞLAR BU ÖN KAYIT KABUL BELGESİNİ NERDEN ALCAZ..KAFAM KARIŞTI..

Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı başvuruları 24 Şubat 2014-07 Mart 2014 tarihleri arasında yapılacak olup engelli bireylerin başvurularını almak üzere Kınık, Dikili, Bergama, Aliağa, Foça, Menemen, Çiğli, Karşıyaka, Bayraklı, Bornova ve Kemalpaşa ilçelerinden başvuru yapacak engelli bireylerin Karşıyaka Sevgi Evleri Çocuk Yuvası Bahçesinde bulunan Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezine ,

Selçuk, Ödemiş, Bayındır, Menderes, Gaziemir, Güzelbahçe, Beydağ, Torbalı, Tire, Karabağlar, Narlıdere, Balçova, Çeşme, Urla ve Seferihisar İlçelerinden başvuracak engelli bireylerin Aydın Mah. 4280 Sok. No: 8 Karabağlar adresinde hizmet veren Karabağlar Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğüne (Karakol Sokağı Tel: 2072011-13) ,

Buca ve Konak ilçelerinden başvuru yapacak engelli bireylerin Buca Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğüne (Buca Huzurevi bahçesi içinde bulunan) başvurmaları gerekmektedir.

İZMİR AİLE POLİTİKALAR SİTESİNDE BÖYLE BİR DUYURU VAR..

Bu duyuruyu Konya'dan bekliyorum çok heyecanlandım şimdi :) Benide tek düşündüren Aile ve Sosyal Pol. Bakanlığından alınacak bu belge idi.

sizin kafanızı karıştıran kısmı nedir acaba? Siz hangi ilçesine bağlısınız İzmir'in?

Bornova ama il müdürlüğünemi gidicez yoksa direkl karşıyakayamı ondan sordum

Karşıyaka Sevgi Evleri Çocuk Yuvası Bahçesinde bulunan Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezine burası yeterliymiş...

ama il müfdürğü daha yakın şöyle il müdürlüğüne 15 dk giderim ama karşıyakaya 50 dk sürer

ben bucada oturuyorum ben nereden basvurucam bırde kzuey guney dıye ayırmıslar guneyımı yazıcam ıkametgahım buca

ıl mudurlugu çankayada karşıyakada ne işimiz var anlamadım..

[FONT=Verdana]izmirde gidip alan varmı ben gidemedim daha nerden alınıyor yazarsa sevinirim.ha bide ben bugün hastaneye gittim engelliye sıra önceliği yok bekle babam bekle kızdım geldim ....alsancak devlet hastanesi şikayet edicem [/FONT]Sağlık bakanlıgı tefftiş kurulu başkanlıgına.... Gögsüm batıyor zzatüremi oldum ne nefes alamıyorum 2 gündür uyku uyuyamıyourm ben daha iyileşene kadar yapamıcam bu işleri...:(

Üst Alt