Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir'de en iyi işitme merkezi duysel, idis, siser vs. hangisi?

queeno

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar İzmir'de en yalan dolansız,odyologu iyi, teknik servisi gayet guzel olan işitme cihaz satıcıları kimlerdir? Yardımcı olursanız cok seıvnırım

gueeno 2006 dan önce bütün işitme cihazımı izmirden aldım...Aklımda kalan bir işitme cihazı satılan yerin bir tanesi sayıner diye bir satıcı sanırım yeride alsancakda... bir tane daha vardı adını unuttum ...aklıma gelirse yazıcam evdeki eşyaları karıştırmam lazım...kolay gelsin...

suan ne kullanıyorsunuz kaybınız nekadar acaba ?

şuan her iki kulağımda işitme kaybı %110 çok ileri seviyede. 4yaşımdan beri işitme cihazı kulağımdan beri işitme kaybı ilerliyor. (%84 den %110 ilerledi) ilk defa dijital cihaz kulanıyorum. ama çok zorlandığım. phonak yapamadım .bana en iyi starkey X series 110 kullanıyorum.

işitme cihazı ile kayıp artıyor mu yanı ?

Artmaz. İşitme kaybı kişiye göre değişik seyirlidir. Bazı kişilerde hızla ilerlerken bazılarında belli bir seviyede kalır .

ya benım genetıgımde yaygın olarak sensörinöral tiz ses kaybı var. Ama annem bebekken uyutup ısıgı kaparken o sesı duyup uyandıgımı soyluyor. İlk odyoya ortaokulda gıttım ılkokul sona dogru basladı sanırım sıkayetlerım. Suan 55 db kayıp var bıleteral. İlerledimi sabıt mı kaldı bılemıyorum. Ama anlama oranım %20 cıktı kelıme testınde. Cihazla daha da tembellesırım dıye korkuyorum. Bir de cihazda sadece tiz sesleri programlama gibi bir durum varmı.pes seslerın acılmasını ıstemıyorum rahatsız oluyorum

Bunu cihazınızdaki kanallardaki kazanç ayarları ile yapabilirler.Pes ses diyerek sanırım düşük frekansları kastediyorsunuz. Bu durumda, cihazınızda düşük frekanslardaki kanallarda kazancı düşürerek rahatsız olmayacağınız bir seviyeye ayarlayabilirler. Tabii bu ayarlar cihazınızın kapasitesi ile yakından ilgilidir. Bazı cihazlarda kanal sayısı fazladır bazılarında azdır.

pes derken normal sesler kalın sesler. Sadece tiz ses kaybım var da. Tesekkurler cevaplar ıcın :) hala korkuyorum tembellesıcek cıhazsız yapamıcam dıye :(

Kalın sesler düşük frekanslı sesler. Bass sesler olarak da bilinir. Bir önceki mesajımda yazdığım gibi ayarlanabilir. Cihazsız zaten idare edemezsiniz. Tembelleşme diye bir şey yok. Cihaza alışınca , eskiden fark etmediğiniz sağırlığınızı cihaz çıkarınca fark ediyorsunuz.

anladim..pzts isitme merkezine gidicem abr ram testi istesem yaparlar mi? Cunku normal testte cinlama sorunum oluyor her seferinde.Tiz ses mi duydum cinlama mi ayirt edemiyorum da

queeno

ben de dusunuom da ızmırde bır cıglı duymer bılıyorum baska onerı olursa gıtmek ısterım

İzmirde rem ölçümü yapan işitme cihaz merkezi var mıdır?

Üst Alt