Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir'de engellı kart dolumunda süre nedir? Ne zamana kadar kontür yükletmeliyim?

danger111

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
bilindigi gibi engellı kartlarımız a 750 kontor yuklememız lazım bunda belırlı bır gun varmı ben gıdemedım daha

bende yeni yüklettim zaman yok zaten 28 şubat 2011 de tekrar yükleticez 1 yılın sonu bu tarih

izmirliler için ( ESHOT KARTI )

BAŞKANLIK ÖZÜRLÜ KİMLİK KARTI VE ÖZÜRLÜLER İÇİN SAĞLIK KURULU RAPOSU SAHİBİ ENGELLİLERİN HAKLARI çalışan özürlüler için gelir vergisi indirimi ( bakmakla yükümlü olunan özürlü çocuk için de geçerlidir emlak vergisi indirimi ( 200 metrekare ye kadar tek mesken için geçerlidir %85 ve üzeri orandaki özürlüler için THY uçuşlarında %40 indirim devlet demir yollarındaki şehirlerarası yolculuklarda %20 indirim şehirler arası otobüs yolculuklarında %30 indirim denizcilik işletimine ait kruvaziye seferler ve iç hatlarda %20 indirim çevre ve orman bakanlığına ait dinlenme yerleri ve milli parklara giriş ücretsiz çadır ve karavan ücretleri %50 uygulanacaktır devlet tiyatrolarına giriş ücreti engelliler için alınmayacaktır türkcell -vodafone ve digitürk aboneliği ve aylık ücretlerinde indirim kartı

ESHOT KARTI ALMAK İSTEYENLER İZMİR KONAK ETÇİLER PASAJINA GİTMELERİ YETERLİ OLUNUR

mart 15 dı son tarih deiştirmedilerse gene

benim anlamadığım neden kontörlü bir kullanıma gitti izmir belediyesi anlam veremedim? nedenini bilen var mı? ben istanbul' da yaşıyorum böyle bir uygulama yok...

Bu kartlarda hem engelli hemde yanında refakatçı ile birlikte ulaşım araçlarına binebiliyordu . Bazı uyanıklar yanında refakatçı diye para karşılıgında yanında yolcu almaya başlamış ayrıcada normal şahıs kiralamışlar kartları.Bu kartlarda kimin ne kadar kulladgı çipler sayesinde tespit edliyor ama fatura tüm engellilere kesildi. şimdi senelik 750 kontur ve yanında refakatçı gerkiyorsa okişi için ayrıca refakatçı kartı çıkartılıyor tek başına binemedigi için refakatçı kartı çıkartmak içinde engel derecen %70 olması lazımmış tek dalda

herkese selam.arkadaşlar peki bu konturu yüklemeye arkadaşımızı göndersek raporla, kimlikle beraber kabul ederlermi acaba.yaptıran varsa yazarsa sevinirim.

Ulaşım ile ilgili talep ve önerilerimizi nereye ulaştırmamız gerekiyor.
Hat ve güzergah bilgisi almak ya da ulaşımla ilgili soru, şikayet, istek ve önerileriniz için günün her saatinde kesintisiz hizmet veren Hemşehri İletişim Merkezi'ni arayabilir, elektronik posta yoluyla da ulaşabilirsiniz.
Hemşehri İletişim Merkezi
Telefon:
0.232.445 66 55
E-posta:
izmirbeltrhim.jpg

Üst Alt