Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir'de engelliler için su faturası indirimi var mı?

KYUZA

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
ENGELLİ HAKLARI

1-SU İNDİRİMİ:Her belediye bu indirimi uygulamak zorundadır.Ankara’da 18 yaşını dolduranlar için indirim oranı %50’dir. Bunu yeni ögrendim,böyle birşey varmı arkadaşlar %40 rapor ile izmir de belediyeye giderek su faturasında indirim talep edebilirmiyim?(su ev sahibimin üzerine)

arkadaşım izmirde olup olmadığını bilmiyorum ama
ben ankarada faydalanıyorum bu haktan ev sahibi olarak
ama ev sahibinin adına faydalanamazsın bundan eminim
ama faturayı kendi adına alırsan böyle bi hak izmirde varsa faydalanırsın
kendi üzerine alarak

izmirdede var kardeşim aboneyi üzerine alıyosun olur

30 45 TL arası degisen bi fatura geliyor aylık,aboneligi üzerime alma masrafı felan olacak sanırım,acaba yaptırmaya degermi kararsız kaldım..

evsahıbıysen olur kıracıysan olmaz .13m3 kadar %50 zaten 13gecersen gecen kısmı kadar aynı tarıfe.

nasıl yani ev sahibiysen olur kiracı üzerine suyu aldığı zaman olur yanlışınız var
su saatini üzerine almanız yeterli olçak
değmez demeyin

izsu için 185 i arayın ve oturduğunuz semte en yakın izsu şube müdürlüğünün telefonunu isteyin.
aldığınız numarayı arayıp, şubenin adresini ve hangi evrakları istediğini öğrenebilirsiniz.

benden istenen belgeler: 1 adet eski su faturası,2 adet kimlik fotokopisi,2 adet rapor(veya engelli kartı) fotokopisi.
raporunuzun veya engelli kimliğinizin aslınında yanınızda olması gerekiyor.fotokopileri için aslı gibidir şartı yok.

aboneliğinizin mutlaka kendi üzerinize olması gerekli.kiracıysanız da üstünüze almanız şart.ayrıca ödenmemiş borcunuz da olmaması lazım.

buca bölgesi için izsu şubesi şirinyerde,şirinyer parkının içinde.teli 0232 2937300

indirim oranı 13mküpe kadar %50
13mküpü geçer ise indirim yok.

Biz izmir karabaglar semtinde ikamet ediyoruz evimiz kira faturalar oğlumun adına geliyor su indirimde yaranabilirmiyiz

Dilşah aktas
3. mart,ta kendi adıma karabağlar izsu,ya abone oldum yanımda 2 adet engelli kart fotokopisi 2 adet kimlik fotokopisi birde şubat ayı faturasını aldım birde DASK poliçesi olacak poliçe olmazsa olmuyor.Bu ay fatura gelmedi bende izsu internet sitesine girdim baktım 31 tl fatura gelmiş şubat,ta 70 tl gelmişti.Şimdi insanlar fatura gelmiyor diye ilgilenmiyor fakat tahminim bir önceki faturanın aynısı yazılıyor.Kolay gelsin.

Merhaba acaba izmirden oturan varmi izmirbuyuksehir 400.tl yardim veriyor bugün kartıma baktım yatırmamış alan var ve nasıl ödeniyor

Üst Alt