Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Izmir'de her marka akülü sandalye tamiri ve bakımı yapmaktayım

kenan karaca

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar İzmir Bayraklı Mansuroğlu mahallesinde her marka akülü sandalye alım satım ve servis hizmeti vermekteyim. Kendimde engelli olduğumdan sandalyeleriniz yerinde teslim alınıp tamir süresince yerine başka sandalye vererek engelli arkadaşların mağdur olmalarını engellemekteyim. Saygılarımla. Kenan KARACA 0555 4201042

Seni son gördüğümde telekomdan emekli olma dedim..Ama beni dinlemedin... :)

İyi bakalım..İthal araç getirme işinden sonra sanırım bu işlere de girdin..Bol kazanç dilerim.. Beni bilme sen..

kenan abiyle alış verişimiz olmuş aracımı kenan abiden aldım gayet memnunum kaliteli alman markası akülü sandalyeler var

Izmir'de her marka akülü sandalye tamir bakım, alım satım yapmaktayım

[FONT=sans-serif]Arkadaşlar İzmir Bayraklı Mansuroğlu mahallesinde her marka akülü[/FONT]sandalye[FONT=sans-serif] alım satım ve servis hizmeti vermekteyim. Kendimde engelli olduğumdan sandalyeleriniz yerinde teslim alınıp tamir süresince yerine başka [/FONT]sandalye[FONT=sans-serif] vererek engelli arkadaşların mağdur olmalarını engellemekteyim. Saygılarımla. Kenan KARACA 0555 4201042[/FONT]

Üst Alt